Antena Căutare

Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Sorin Bontea vs Cătălin Scărlătescu în bucătărie. Ceartă din cauza bancului suplimentar

În a treia ediție de Chefi fără limite, din 23 februarie 2022, spiritele s-au încins la bancuri și Sorin Bontea s-a dezlănțuit din dorința de a câștiga. Chef Cătălin Scărlătescu a avut o revelație “periculoasă”, ajutat de rivalul său.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
În a treia ediție de Chefi fără limite, din 23 februarie 2022, spiritele s-au încins la bancuri și Sorin Bontea s-a dezlănțuit din dorința de a câștiga. Chef Cătălin Scărlătescu a avut o revelație “periculoasă”, ajutat de rivalul său. | Antena 1/ Chefi fără limite

Formatul Chefi fără limite îi provoacă pe chefi, dar și pe concurenți să reușească în cele mai dificile condiții, cu cele mai neașteptate ingrediente, în cele mai neobișnuite contexte. Proba de astăzi oferă imunitate de grup echipei câștigătoare, iar miza uriașă a pus multă tensiune pe umerii echipelor.

Echipa verde și echipa mov trebuie să facă o reinterpretare românească a dish-ului lui Yannis cu niște ingrediente care par desprinse din contextul de față: slănină, mălai, arpacaș, borș și cârnați: “Aceste ingrediente trebuie să se regăsească împreună cu caracatița pe farfuriile voastre”, anunță Irina Fodor.

“Gătiți grecește, gândiți românește!”. Reinterpretarea dish-ului i-a pus în dificultate pe chefi și a scos la suprafață tensiunile

“În afară de caracatiță și elementele din coș, nu veți putea folosi o altă carne”, mai adaugă Irina Fodor. Pentru această probă e nevoie de gândire flexibilă și creativitate. Este clar că pentru chefi toate limitele trebuie să dispară pentru a face o farfurie românească, dar cu elemente grecești.

“Borșul pe mine m-a uimit cel mai tare. Borș, caracatiță, nu se pupă nicicum! Eu personal nu văd cum ai putea să combini borș, caracatiță, cârnați, mălai și arpacaș. Chiar nu înțeleg”, spune Tanya Povenskaya.

“Gătiți grecește, gândiți românește, doar sunteți chefi fără limite!”, le spune Irina Fodor cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Noapte „de coșmar” pentru concurenții de la Chefi fără limite. Ce probe au primit

În ziua decisivă a etapei, proba de gătit va trimite echipa pierzătoare în testul individual, unde ar putea pierde un concurent. Confruntarea este tensionată din cauza unei teme dificile: caracatiță reinterpretată românește.

“Când îl văd pe Scărlătescu cu ditamai oala pe bancul din mijloc, pe aragaz. Băi, n-ai voie, ce faci aici? Eu mă chinui pe astea! Băi, nene, terminați!”, spune chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup. Ce lucru complet neașteptat s-a întâmplat

“Eu n-am înțeles-o pe asta! Dacă Dumitrescu nu este acolo, păi ce!? Bucătăria e bucătărie, băi, nene, folosim ce e acolo. Ia tu unul și eu unul”, spune chef Cătălin Scărlătescu.

“Nu ai voie! Rămâi pe banc”, îl atenționează chef Sorin Bontea.

“Băi, nu mai îmi spune tu ce să fac”, reacționează nervos chef Cătălin Scărlătescu.

“Nu este bancul nostru, nu avem ce să căutăm acolo! Dar a început Cărlătin - asta e o combinație între Cătălin și Scărlăței. Nici eu nu folosesc, nu folosești nici tu! Nu e normal, nu mă interesează!”, adaugă chef Sorin Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu era pe cale să rateze proba pentru că nu a fost suficient de atent atunci când Irina Fodor a anunțat că toate ingredientele din coș trebuie să fie și în preparatul final. Sorin Bontea l-a atenționat, moment în care a avut o revelație! În cazul în care nu ar fi folosit toate ingredientele, acesta era penalizat.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Proba de degustare pe nevăzute a adus un deznodământ neașteptat: „Ne-am panicat că e viu”

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, 22 februarie 2022. Ce au găsit concurenții în casele grecilor. Un accident de mașină a produs panica

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Cine a câștigat super avantajul adus de roșia uriașă: „Doi centimetri fac diferenț... Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Cine a câștigat imunitatea de grup și ce echipă riscă să piardă un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x