Antena Căutare

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Florin Dumitrescu s-a supărat pe Vlad Tănasie (Sushi) în timpul probei. Ce i-a reproșat

Echipele au trecut la proba gătitului și au de făcut un preparat cu specific grecesc, din Lesbos, dar au dreptul să-și arate creativitatea în farfurie. Trebuie să respecte rețeta, dar au și undă verde în a fi originali. Cum ingredientele sunt din belșug, proaspete și atractive chefii au așteptări mari de la concurenții lor, lucru care aduce tensiune pe umerii tuturor, iar spiritele se încing mai repede decât se așteptau.

colaj de fotografii cu echipa de la Chefi fara limite,a luiFlorin Dumitrescu Galerie
Spiritele s-au încins pe măsură ce avantajele erau împărțite. | Antena 1/ Chefi fără limite

Cu avantajele la purtător, echipele au început în forță, iar unii chefi având strategiile puse la punct știu să “sucească” ritmul în mod profesionist: “Mă duc la fete și zic așa, Valentina, Daniela, STOP! Îmi faceți tartar. Repede cu astea, jos de aici, că nu vreau să vadă ăștia”, spune chef Sorin Bontea.

Dacă “Lady Chef” a spus că îi place inovația, pentru chef Sorin Bontea s-a aprins beculețul ideilor. A dat de înțeles că se apucă de gătit un anumit preparat, dar la momentul potrivit a schimbat. Rivalitatea dintre chefi sfidează granițele și urmează să cuprindă rețetele lumii.

Florin Dumitrescu s-a înfuriat în timpul probei de gătit! De ce a devenit dur cu echipa sa

Intuiția și răbdarea chefilor a fost pusă la treabă, iar necunoscutul își spune cuvântul pentru concurenți, dar și oboseala. Vlad Tănasie (Sushi) l-a deranjat pe chef Florin Dumitrescu din cauza relaxării sale la bancuri, lucru care i-a adus câteva replici dure.

Din dorința de a-și duce echipa pe cele mai înalte culmi ale gloriei în acest concurs fenomen, chef Florin Dumitrescu este foarte atent la tot ceea ce membrii echipei sale fac și nu acceptă compromis de dragul relaxării. Într-un concurs atât de serios vrea să demonstreze, așa cum a făcut-o mereu, că poate coordona o echipă exemplar!

“Nu mai râde prietene!”, îl atenționează chef Florin Dumitrescu pe Sushi. “Îi tot spuneam, băi nu mai rânji! Pune mâna și fă treabă”, mai spune cheful la testimoniale.

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă Rebecca Bumputu (Becky) de la emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1

Carmen i-a dat „lovitura” lui Cătălin Scărlătescu

Nici la celelalte echipe lucrurile nu sunt liniare, în echipa mov, condusă de chef Cătălin Scărlătescu, tensiunile se acumulează din cauza unei erori care i-ar putea costa scump pe toți. Carmen a pus toți cartofii pentru prăjit în uleiul încins și risca să aibă la final cartofi cruzi.

“Mă gândeam că nu o să am nimic în farfurie! La un moment dat am zis, gata, cartofii la prăjit! Mamă, vine, mânca-ți-aș gura ta, Carmen, îmi ia toți cartofii și mi-i aruncă”, constată chef Cătălin Scărlătescu. “Bă, deci dacă nu știm să facem cartofi prăjiți, deci nu, aici lăsăm glumele la o parte, asta e faza care m-a enervat maxim”, mai spune chef.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Aventura din Grecia a adus peripeții și pentru echipa de filmare! Imagini din culise

“La noi la Moldova nu se fac cartofii în baie de ulei, pui ulleiul, pui cartofii și vezi ce se întâmplă. Nu sunt bucătar, mă bucur foarte tare că am ocazia să învăț”, se justifică acesta la testimoniale. Însă au găsit imediat soluția, au scos rând pe rând cartofii cu o ustensilă specială pentru a obține un preparat perfect.

Citește și: Eliminare Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Lucian Pupăzan părăsește concursul, chef Sorin Bontea câștigă Jokerul

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Sorin Bontea s-a enervat și a vrut să plece. Ce s-a întâmplat și ce avantaje au ec... Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Chef Florin Dumitrescu și Vlad Tănasie (Sushi) s-au certat. Ce s-a întâmplat: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x