Antena Căutare

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Tanya Povenskaya a cedat nervos din cauza probei cu măgarul. Cât de dificil a fost

Meniul primei zile le servește concurenților trei probe ce esențializează spiritul vieții mediteraneene, evident, cu accent grecesc de Lesbos. În ediția de Chefi fără limite din 28 februarie 2022, misiunea cu măgarul i-a pus însă probleme unei echipe și cea mai sensibilă a cedat, Tanya Povenskaya.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Cel mai dificil punct al probei a fost alegerea măgarului. Dacă pentru unele echipe totul a mers ca uns și nu s-au confruntat cu situații inedite, nu la fel a stat situația și pentru Tanya Povenskaya și Rebecca Bumputu (Becky), care au ales cel mai năzdrăvan măgar | Antena 1/ Chefi la cuțite

Prima probă se leagă de tradiția străveche a sărbătorii marelui profet Ilie. După ceremoniile religioase, localnicii sacrificau un taur a cărei carne o găteau într-un ceaun uriaș, în fața bisericii, pe care apoi o ofereau ofrandă nevoiașilor.

Tanya Povenskaya a cedat nervos! Proba cu măgarul a adus tenisuni: “Nu mai pot, deci nu mai pot!"

Probele aduc tensiuni echipelor și unele dintre misiuni sunt chiar foarte obositoare. Doar nu este ușor să fii chef fără limite! A doua probă se leagă de o plantă aromatică pentru rețetarul insular grecesc, planta de amaranth. Numele său provine din limba greacă și se traduce prin “cel care nu se va veșteji”. În Grecia antică era considerată o plantă sacră, simbol al nemuririi.

A treia probă trimite echipele la pescuit unde au de sortat și de identificat câteva feluri de pește. Pentru o populație care trăiește de pe vremea lui Poseidon pe o insulă, așa ceva este mai mult decât o tradiție!

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă Rebecca Bumputu (Becky) de la emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1

Tanya Povenskaya și Rebecca Bumputu (Becky) însă se chinuie cu măgarul care face doar ce vrea el: “Ce să știm unde să ajungem, noi eram preocupate doar de măgarul de lângă noi”, spune la testimoniale Becky.

Cele două fete din echipa mov, echipa lui Cătălin Scărlătescu, s-au rătăcit și dezorientarea a pus stăpânire pe mintea lor: “Era o hartă veche în care erau desenate doar niște străduțe și trei puncte”, spune Tanya.

În timp ce căutau să ajungă la locul potrivit, măgarul a luat-o din nou la fugă! L-au prins, l-au scăpat iar și tot așa până ce Tanya a cedat nervos!

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Aventura din Grecia a adus peripeții și pentru echipa de filmare! Imagini din culise

“Nu mai pot, deci nu mai pot! Merge, merge, nu trec nici două minute și o ia iar la fugă, coșul s-a rupt și mai rău, la noi era totul dezastru!”, spune Tanya.

Acesta a ridicat tonul la un localnic ce avea în grijă măgarii: “Vino și ți-l ia! Ne-ai dat cel mai nebun măgar!”, spune Tanya, vizibil supărată.

Citește și: Eliminare Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Lucian Pupăzan părăsește concursul, chef Sorin Bontea câștigă Jokerul

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipele au ajuns în Lesbos. Florin Dumitrescu, tensionat de cele auzite: "Mă... Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipele au aflat care sunt probele. Situație inedită, de ce se teme Florin Dumitr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x