Antena Căutare

Chefi fără limite, 9 martie 2022. Cine a câștigat avantajul și ce probă „complet diferită” au primit concurenții din echipa verde

Echipa verde a intrat la proba individuală, care vine cu o noutate de data aceasta. Concurenții sunt vizibil tensionați și nu își pot stăpâni emoțiile în fața chefilor. Irina Fodor i-a anunța ce presupune proba din această seară și care este elementul special.

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Francisc Șandor are dreptul să aleagă ce ingredient va folosi fiecare dintre colegii săi, datorită faptului că are acest avantaj. După ce a împărțit ingredientele, acesta s-a retras, fiind imun. | Antena 1/ Chefi fără limite

“Dragii mei, șase! Sunteți pentru prima oară aici… Teren de necunoscut! Dar să vedem partea bună a lucrurilor, la vârsta voastră ar trebui să vă știți deja limitele, dar nu ar trebui să vă opriți niciodată din le depăși, iar această probă este cea mai bună ocazie!”, anunță Irina Fodor.

Este ultima zi în Lemnos, dar nu trebuie să fie și ultima la Chefi fără limite! Echipa verde intră la proba individuală cu un element de noutate, însă jurizarea va fi aceeași. Cea mai slabă farfurie din această seară va fi implicit pe ultimul loc, iar bucătarul ce a preparat-o va fi în pericol de eliminare. Dar pentru el mai există o șansă, însă depinde foarte mult de proba la care chefii au participat: Jokerul.

Ce presupune proba individuală din 9 martie 2022, de la Chefi fără limite. Cine a câștigat avantajul și ce probă „complet diferită” au primit concurenții din echipa verde

Chef Sorin Bontea a ținut să le transmită un mesaj concurenților înainte de a părăsi platoul: “Dragii mei, am stat de vorbă cu voi astăzi, v-am spus ce cred eu despre fiecare, ce ar trebui să îmbunătățiți, unde ar trebui să fiți atenți, dar cred că atât timp cât mâncarea voastră are gust, este excelent!”.

Chef Maria alături de chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu vor juriza preparatele concurenților din acestă seară. Ea a ținut să le transmită un mesaj concurenților: ”Singurul lucru pe care vreau să-l spun este să gătiți cu dragoste”.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Tanya Povenskaya a făcut show într-un șorț sexy, Istavan Kozocsa a fost impresionat

“Ei sunt jurații voștri și pentru această probă o să îi rog să părăsească pentru moment platoul”, anunță Irina Fodor.

“Dragii mei, i-am rugat pe chefi să părăsească platoul pentru că proba de astăzi este diferită față de ceea ce a fost până acum. Din cum ați văzut în misiunile zilei, Lemnos are niște culturi impresionante de ierburi aromatice se zice că toate le-au fost oferite de Afrodita, zeița frumuseții, care și-a dorit să-și facă o grădină aici. A luat semințe din Olimp și a început să le semne pe ici pe colo, iar noi avem plăcerea să gătim cu aceste ingrediente. O să rog ospătarul să intre cu lista de ingrediente”, anunță prezentatoarea TV.

Ingredientele pe care echipa verde le va folosi sunt: fenicul, oregano grecesc, lavandă, salvie, mentă grecească, cimbru mediteraneean, ceaiul păstorului, roiniță.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă. Ce au făcut chefii când s-a anunțat verdictul

Francisc Șandor are dreptul să aleagă ce ingredient va folosi fiecare dintre colegii săi, datorită faptului că are acest avantaj. După ce a împărțit ingredientele, acesta s-a retras, fiind imun.

16 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut doi concurenți, pe Raul Bodoșcă în ediția din 2 martie 2022 și pe Lucian Pupăzan în ediția din 23 februarie 2022.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe AntenaPlay.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și: Chefi fără limite, 8 martie 2022. Tanya Povenskaya a făcut show într-un șorț sexy, Istavan Kozocsa a fost impresionat

Chefi fără limite, 9 martie 2022. Ce echipă a câștigat imunitatea și cine riscă să piardă un concurent: „Nu-mi vine să c... Eliminare Chefi fără limite, 9 martie 2022. Daniela Tănase a fost salvată de la eliminare. Sorin Bontea a avut Jokerul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x