Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Crochete de cașcaval cu cartofi, perfecte printre aperitivele unei mese festive!

 

Mici bijuterii culinare aceste Crochete de cașcaval cu cartofi,perfecte printre aperitivele unei mese festive!

La mare căutare sunt și aceste Crochete de pui pe pat de brânzeturi, sau aceste Crochete de dovlecei cu brânză și somon afumat!


Ingrediente pentru Crochete de cașcaval cu cartofi

  • 2 cartofi medii
  • 250 g cașcaval cedar
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 250 ml ulei
  • 200 g pesmet

Mod de preparare Crochete de cașcaval cu cartofi

Spălăm cartofii bine și îi punem la fiert, necurățați de coajă, în apă cât să-i acopere.
Nu îl lăsăm să fiarbă definitiv, ci doar să se pătrundă puțin.
Cartofii fierți și răciți sub jet de apă rece, îi curățăm de coajă și îi dăm pe răzătoare.
De asemeni, dăm pe răzătoare și cașcavalul.
Într-un vas încăpător amestecăm aceste ingrediente date pe răzătoare și adăugăm condimentele și ouăle.
Omogenizăm bine totul, apoi formăm mingiuțe cât o nuca, pe care le trecem prin pesmet.
Le vom trece de câteva ori prin pesmet să se acopere bine partea exterioară.
Punem uleiul la încins într-un wok.
Scufundăm crochetele de cașcaval cu cartofi și le lăsăm să se prăjească câteva minute până se rumenesc frumos la suprafață.
Scoatem crochetele cu ajutorul unei spumiere și le așezăm pe prosoape de hârtie absorbantă.
Le servim că aperitive, cu legume proaspete.
 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE