Negresa este o prăjitură apreciată de toată lumea. E delicioasă, foarte uşor de făcut, cu puţine ingrediente. Merită să o încerci!
INGREDIENTE:
o cană de zahăr
2 căni de făină
1 plic praf de copt
jumătate de cană de cacao
2 ouă
o cană de lapte
125 gr unt
180 g ciocolată neagră
MOD DE PREPARARE:
Se combină toate ingredientele uscate, apoi ouăle, laptele şi untul. Se amestecă foarte bine, iar compoziţia obţinută se bagă în cuptorul cu microunde pentru şase minute. După ce s-a răcit puţin, se toarnă peste prăjitură ciocolata neagră topită la bain-marie. Se ţine la frigider câteva minute înainte de servire. Poftă bună!
Prăjitura Caramelita, gata în doar 25 de minute! Se face foarte uşor, iar rezultatul este fabulos! Vezi toţi paşii reţet... O combinaţie delicioasă, de-ţi lingi degetele! Budincă, pişcoturi şi fructe de pădure, un desert demenţial! Nu necesită ...