Antena Căutare

Penne cu zucchini la tigaie, file de ton, parmezan și nuci

O salată simplă, dar tare gustoasă și sățioasă, ce poate ține loc de orice masă: „Penne cu zucchini la tigaie, file de ton, parmezan și nuci”!

Penne cu zucchini la tigaie, file de ton, parmezan și nuci

O salată simplă, dar tare gustoasă și sățioasă, ce poate ține loc de orice masă: „Penne cu zucchini la tigaie, file de ton, parmezan și nuci”!


Ingrediente pentru Penne cu zucchini la tigaie, file de ton, parmezan și nuci

  • 250 g penne
  • 150 g unt
  • 1 ceapă roșie
  • 1 linguriță zahăr brun
  • 1 lingură oțet balsamic
  • sare
  • piper
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 zucchini verde
  • 100 g parmezan ras
  • 50 g nuci
  • 150 g file de ton în ulei de măsline
Articolul continuă după reclamă

Mod de preparare Penne cu zucchinni la tigaie, file de ton, parmezan și nuci

Se toacă ceapa julien și se călește în puțin unt, iar când este pătrunsă, se adaugă zahărul brun și după topirea acestuia, oțetul balsamic.

Dovlecelul se taie în fâșii puțin mai mari decât pastele, așa încât să se vadă frumos coaja verde închis și se trag fâșiile ușor la tigaie.

Pennele se fierb în apă cu sare, apoi se scurg bine și se trag la tigaie în unt topit și parfumat cu un cățel de usturoi zdrobit. Se presară peste ele nucă măcinată, amestecată cu parmezan ras și fileul de ton scurs. Apoi se adaugă ceapa caramelizată și fâșiile de zucchini.

Tartă de lămâie cu honey crumble și sos de lămâie... Salată de fructe cu cremă de lămâie și sos de zmeură...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x