Antena Căutare

Beef Wellington cu trufe şi sos de parmezan

Fasonam muschiul de vita pe care o sa-l prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, pentru ai inchide porii(acest procedeu impiedica pierderea sucului din carne).

Ingrediente

  • Muschi de vita (800g),
  • trufe(1-2 bucati, 100g),
  • sparanghel(15fire),
  • foietaj(1buc),
  • ciuperci(800g),
  • parmezan(500g),
  • smantana lichida (500ml),
  • unt (100g),
  • pancetta(400g),
  • ceapa shallot(300g),
  • ulei de masline (200ml),
  • pasta de creveti (300g),
  • bulion de vita (100g),
  • ou(1buc),
  • sare,
  • piper,
  • ardei gras verde, rosu, galben(1 bucata din fiecare),
  • flori comestibile mov,
  • cress,
  • amidon.

Mod de preparare

1. Muschiul de vita se fasoneaza, se condimenteaza cu sare si piper. Se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei de masline.

Articolul continuă după reclamă

2. Ceapa si ciupercile se curata si se taie. Se caleste ceapa, se adauga ciupercile, apoi pancetta taiata cuburi, iar la final se adauga parmezanul ras si o lingura bulion de vita, sare si piper.

3. Se intinde aluatul, se decupeaza, se intinde un strat de legume, muschiul de vita acoperit cu pasta de creveti si se impacheteaza. Se unge aluatul cu ou batut si se pune la copt, la 190 grade, timp de 20 minute.

4. Se blanseaza sparanghelul, apoi se indeparteaza partea lemnoasa din care se va prepara un piure.

5. Se blanseaza ardeii, apoi se taie rondele.

6. Se prepara sosul de parmezan. Se pune la incalzit unt si ulei de masline, dupa care se adauga parmezanul ras. Dupa ce se topeste parmezanul, se adauga smantana lichida si amidon in caz de nevoie.

7. Se asaza preparatul pe farfurie.

Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x