Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

A anunțat! Ce va face Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite, cu cei 30.000 de euro

Alexandru Comerzan este câștigătorul sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite! A luptat cu toate forțele, a dat dovadă de ambiție, de mult talent culinar și de imaginație, iar toate aceste lucruri i-au adus o victorie pe cinste! Ce va face cu premiul de 30.000 de euro, câștigat la emisiunea Chefi la cuțite?

Ce va face Alexandru Comerzan cu premiul de la Chefi la cuțite

Chef Cătălin Scărlătescu a crezut din plin în forțele lui, motiv pentru care i-a acordat lui Alexandru Comerzan, încă din etapa de degustări pe nevăzute, cuțitul de aur, ce îi asigura un loc direct în echipa mov. A luptat de-a lungul fiecărei ediții și a dorit să demonstreze că el este cel mai bun dintre cei buni.

Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite și a primit un premiu în valoare de 30.000 de euro, dar și numeroase laude din partea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

A anunțat! Ce va face Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite, cu cei 30.000 de euro

Ce va face Alexandru Comerzan cu premiul de la Chefi la cuțite

Despre emoțiile și bucuriile din finala Chefi la cuțite, concurentul a dezvăluit următoarele:

„Toţi cei care au ajuns în finala Chefi la cuţite au fost foarte buni. Când mi-am auzit numele acolo, nu m-am mai gândit la nimic. Am trãit cu emoţie momentul, dupã venirea lume a celor doi copii, a fost unul dintre cele mai emoţionate momente pentru mine”

În mod firesc, la scurt timp după ce a câștigat marele premiu din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, toată lumea s-a întrebat ce va face acesta cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Alexandru Comerzan nu a dezvăluit foarte multe din planurile sale, dar a precizat totuși că o parte din bani îi va folosi pentru a-și îndeplini visul de-a merge în Japonia!

Video