Antena Căutare

A anunțat! Ce va face Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite, cu cei 30.000 de euro

Alexandru Comerzan este câștigătorul sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite! A luptat cu toate forțele, a dat dovadă de ambiție, de mult talent culinar și de imaginație, iar toate aceste lucruri i-au adus o victorie pe cinste! Ce va face cu premiul de 30.000 de euro, câștigat la emisiunea Chefi la cuțite?

A anunțat! Ce va face Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite, cu cei 30.000 de euro Galerie
Ce va face Alexandru Comerzan cu premiul de la Chefi la cuțite

Chef Cătălin Scărlătescu a crezut din plin în forțele lui, motiv pentru care i-a acordat lui Alexandru Comerzan, încă din etapa de degustări pe nevăzute, cuțitul de aur, ce îi asigura un loc direct în echipa mov. A luptat de-a lungul fiecărei ediții și a dorit să demonstreze că el este cel mai bun dintre cei buni.

Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite și a primit un premiu în valoare de 30.000 de euro, dar și numeroase laude din partea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

A anunțat! Ce va face Alexandru Comerzan, câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite, cu cei 30.000 de euro

Ce va face Alexandru Comerzan cu premiul de la Chefi la cuțite

Ce va face Alexandru Comerzan cu premiul de la Chefi la cuțite

Despre emoțiile și bucuriile din finala Chefi la cuțite, concurentul a dezvăluit următoarele:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mod firesc, la scurt timp după ce a câștigat marele premiu din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, toată lumea s-a întrebat ce va face acesta cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Alexandru Comerzan nu a dezvăluit foarte multe din planurile sale, dar a precizat totuși că o parte din bani îi va folosi pentru a-și îndeplini visul de-a merge în Japonia!

Alexandru Comerzan și familia, în direct la Star Matinal! Cum a ajuns să participe la „Chefi la cuțite”: „Olguța m-a îns... Sicilianca, mesaj controversat pe rețelele sociale. Amalia Bellantoni ne pregătește o surpriză? "Show-ul trebuie să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x