Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Chef Florin Dumitrescu a fost operat! Ce a pățit juratul emisiunii Chefi la cuțite

Fanii emisiunii Chefi la cuțite au avut parte de un șoc atunci când au văzut poza cu Chef Florin Dumitrescu, pe patul de spital. Ce a pățit simpaticul jurat?

Florin Dumitrescu de la emisiunea Chefi la cuțite a fost operat

Recent, Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare dezbrăcat, pe patul de spital.

Așa cum era de așteptat, admiratorii s-au speriat puțin și au început să își facă griji, întrebându-se ce anume l-a adus pe juratul emisiunii Chefi la cuțite într-o asemenea situație.

Florin Dumitrescu de la emisiunea Chefi la cuțite a fost operat

„2020. E de bine! E de bine, vă zic eu că e de bine! Totul sub control. Vă mulțumesc pentru mesaje! Nimic grav, o operație planificată.”, a scris Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei, pe care a postat-o și pe contul de Instagram.

Se pare că este vorba despre o problemă medicală mai veche, pe care Chef Florin Dumitrescu a ales s-o rezolve acum, pentru a începe anul 2020 cu forțe noi și cu schimbări importante!

Nu de alta, dar sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite va începe în curând să prindă contur, așa că juratul trebuie să fie într-o formă de zile mari!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro