Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Chef Florin Dumitrescu, dezvăluire complet neașteptată despre căsnicia sa! „Apariția copiilor nu a făcut decât să...”

 
+2 click pentru
galerie

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii “Chefi la cuțite”, are în palmares două finale câștigate ale show-ului culinar, o serie de proiecte personale de succes și o agendă care abundă în evenimente și deplasări prin țară.

Cu o carieră greu de egalat și o familie superbă, celebrul chef pare că a descoperit deja rețeta fericirii și mărturisește că în perioadele extrem de încărcate își găsește refugiul în mijlocul celor dragi: Când ajung acasă după o zi plină...familia este cea care mă recalibrează.”.

Tocmai de aceea, printre ingredientele rețetei ideale ale lui Florin Dumitrescu se regăsesc și momentele petrecute alături de soția sa și cele două fetițe, care nu doar că îl întregesc, dar îl fac să considere și că la cei 30 de ani ai săi este cu adevărat un om împlinit: Fericirea și succesul merg mână în mână, dar cel mai important este să știi să le calibrezi. Eu mă simt un om de succes și unul foarte fericit. Sunt mulțumit cu ceea ce am și îmi doresc să îmi cresc copiii în așa măsură încât peste zece, sau douăzeci de ani..să își aducă aminte cu drag de copilăria frumoasă pe care au avut-o.

Familist convins, bucătarul mărturisește că pentru el și Cristina, cea care i-a devenit soție acum mai bine de patru ani, obiectivele au prins un contur ușor diferit de la venirea pe lume a Avei și a Miei: Apariția copiilor nu a făcut decât să ne unească și mai mult. Ne-a dat un sens, un obiectiv mult mai complex. Dacă înainte scopul era să descoperim lumea împreună, acum este mare mare de atât. O putem descoperi în patru și este cu mult mai frumos!”. Cei doi sunt foarte implicați în creșterea și educarea celor două fețite, care par să fi moștenit de la chef Florin curiozitatea de a combina ingredientele în rețete delicioase. În familia Dumitrescu, sesiunile de gătit se desfășoară cu ajutorul de nădejde ale micuțelor, ce participă cu entuziasm la pregătirea mâncării, chiar dacă pentru ele gastronomia este încă o joacă frumoasă:

Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao și făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiți, sau curățăm usturoi. Lucrăm ca o echipă.”, a declarat acesta.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI