Antena Căutare

Allah, câte emoții cu băiatul ăsta! Samir, olteanul musulman pe care Bontea a pus ochii: ”Bagă-i bucătărie în cap!”

Periplul culinar al chefilor în cea de-a cincea ediție a jurizărilor pe nevăzute include și dish-uri excepționale, pregătite de concurenți al căror talent se transpune în savoarea din farfurie. Dar să ne oprim puțin la o supă arăbească, un preparat cu specific pregătit până în cele mai mici detalii de Fares Samir.

Periplul culinar al chefilor în cea de-a cincea ediție a jurizărilor pe nevăzute include și dish-uri excepționale, pregătite de concurenți al căror talent se transpune în savoarea din farfurie. Dar să ne oprim puțin la o supă arăbească, un preparat cu specific pregătit până în cele mai mici detalii de Fares Samir.

Samir are 32 de ani, născut din mamă olteancă și tată palestinian. A trăit în prima parte a vieții în Iordania, își respectă ”partea musulmană”, dar recunoaște că se simte mai mult român.

Dar ce-i cu supa arăbească? Ei bine, Samir s-a lăsat convins de prieteni să vină la ”Chefi la cuțite” cu acest preparat: ”Mi-au spus toți, băi, trebuie să mergi cu această supă. N-are cum să nu le placă!”

Zis și făcut! A montat trei farfurii pe care le-a trimis la degustat. De aici, e poveste! Și, Doamne (sau Allah, după caz), câte emoții a avut! A crezut că s-a făcut de râs, dar nici pomeneală!

Trei cuțite pentru el și multe felicitări din partea chefilor!

După ce le-a adus chefilor mâncare ”din porc di-a mieu”, tanti Jenica s-a lăsat cuprinsă în brațe. Cum de cine? De Scărl... Hai cu ”vizoalizările”! Floricica Dansatoarea face ravagii în bucătărie: ”De ce mă cerți, făi nevastă, că n-am fost asea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x