Antena Căutare

Tanti Cătălina și ciolanul fermecat! ” - Păi, doamnă, noi aici mâncăm foie gras și dumneavoastră veniți cu varză?” - ”Ei, dacă nu v-o plăcut mâncarea, asta e!”

Tanti Cătălina, tanti Cătălin, cum să vii cu așa ceva la noi? Păi matale nu știi câte mai au chefii noștri de gustat?? Cum să le dai de mâncare, așa, pe săturate? 

Tanti Cătălina, tanti Cătălina, cum să vii cu așa ceva la noi? Păi matale nu știi câte mai au chefii noștri de gustat?? Cum să le dai de mâncare, așa, pe săturate?

A fost, cităm din Sorin Bontea, dezmăț culinar în platoul ”Chefi la cuțite”. Doamna Cătălina Niculai a servit arome pe pâine, le-a asezonat cu niște tuiculiță și i-a cucerit iremediabil pe chefi.

Dumitrescu a încercat o glumă, asta în timp ce Scărlătescu se chinuia să-i ia din față farfuria cu varză cu ciolan: ”Doamnă, noi aici mâncăm fois gras, tartar de somon și dumneavoastră veniți cu varză?”

Ei bine, cu un gust ca la mama acasă, acasă în Ardeal și cu trei cuțite de la cei trei chefi, doamna Cătălina și-a atras admirația întregii echipe de la ”Chefi la cuțite”, care a mâncat până la ultima îmbucătură. Mai are rost să întrebăm în ce echipă ar merge? Scărlătescule, să nu te îngrași la loc, zicem!

S-o ce? SOrin revine! Nu i-a dat cuțitul, dar fix la el în echipă ar merge! IT-istul Pompiliu ”face” bucătărie în rețea... Ay, hombre! Mexicanul îndrăgostit de România care face ”sarmala”: ”Băi, nu cred, asta-i supă la plic!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x