Antena Căutare

Ay, hombre! Mexicanul îndrăgostit de România care face ”sarmala”: ”Băi, nu cred, asta-i supă la plic!”

Roger s-a născut în Mexic, da, daaa, peste Ocean, însă a venit într-o vacanță în România, iar de atunci totul s-a schimbat în viața lui.

Roger s-a născut în Mexic, da, daaa, peste Ocean, însă a venit într-o vacanță în România, iar de atunci totul s-a schimbat în viața lui.

S-a mutat la noi în țară, a învățat să ne vorbească limba, are o iubită aici și, alături de ea, a pus pe picioare o mică fermă bio, exclusiv pentru consum. Cu alte cuvinte, nu cumpără produse, ci le are din propria-i producție.

”E prima dată când apar la televizor și am niște emoții”, spune ”el hombre”. Tot el mai spune că a fost cucerit de natura din România și că mediul rural de la noi, cu peisajele și cu verdeața, i se pare de poveste.

Le-a gătit chefilor un preparat tradițional, picant, o supă și a mărturisit că-l admiră cel mai mult pe chef Dumitrescu. Dar ce spun chefii despre ce-a pus în farfurie?

Tanti Cătălina și ciolanul fermecat! ” - Păi, doamnă, noi aici mâncăm foie gras și dumneavoastră veniți cu varză?” - ”Ei... Așa gătește un român adevărat! Ioan Larionesei i-a făcut pe chefi să exclame: ”Mâncarea bună în România nu se găsește în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x