Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Silviu Stănilescu este făuritorul de cuțite care i-a surprins pe chefi. Ce a dezvăluit

Silviu Stănilescu, cunoscut ca Boby, este făuritorul de cuțite care a reușit să îi surprindă pe jurații emisiunii Chefi la cuțite, în sezonul 10 al emisiunii de la Antena 1.

colaj foto cu silviu stanilescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 cu dezvăluirile sale | Antena 1

Concurentul în vârstă de 46 de ani și-a luat inima în dinți și, la îndemnul prietenilor și al apropiaților, a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 10 ca să demonstreze că se pricepe bine nu doar la făurit cuțite, ci și la gătit.

Silviu Stănilescu, somelier și făuritor de cuțite, i-a impresionat pe jurații emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10

Fiindcă nu de puține ori a fost încurajat de prieteni și de apropiați să se înscrie la emisiune, iată că și-a făcut curaj și a făcut acest pas. Ca să demonstreze că știe să gătească, Silviu Stănilescu a ales să pregătească o rețetă de borș lipovenesc din pește.

„Am două joburi pe care le fac cu mare plăcere. Primul este cel de somelier și al doilea este cel de knife maker (făuritor de cuțite). M-au îndemnat foști concurenți de la Chefi la cuțite să mă înscriu. Mare parte din colegii care au fost aici au a treia mână a bucătarului de la mine”, a dezvăluit concurentul care îi cunoaște pe Ionuț Belei, chef Manole, Cătălin Rizea și mulți alții.

Citește și: Super ED de la Șatra BENZ a făcut senzație! Ce propunere i-au făcut chefii

Pasionat de călătorii și de natură, acesta a dezvăluit că tot ce a făcut în viață s-a datorat tatălui tău.

„Tot ceea ce fac eu sau am făcut în viață pleacă de la tatăl meu. El a fost un mare pasionat de călătorii. A fost unul dintre cei care au înființat biroul de turism pentru tineret. A fost primul om care a făcut turul României. A fost instructor de ghizi montani. Și-a dedicat viața turismului și mi-a insuflat și mie asta”, a dezvăluit concurentul care a dorit, prin rețeta pregătită, să aducă un omagiu tatălui său, care a murit într-un tragic incendiu.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Lucian Ioan a gătit pentru Regina Marii Britanii. Ce le-a povestit chefilor

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și nu mică a fost surpriza trăită de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu atunci când au văzut ce se află în farfurie, de fapt. Cei trei au încercat să își dea seama despre ce mâncare este vorba sau cine a gătit, dar nu au reușit să fie nici măcar pe-aproape.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Silviu Stănilescu.

„Sunt bețiv profesionist, adică somelier. Și mai fac și a treia mână a bucătarului, adică fac cuțite.

„Tu ești Boby?! Unde sunt cuțitele mele?!”, a sărit imediat Sorin Bontea, atunci când și-a dat seama că a auzit de el, prin Cătălin Rizea.

Concurentul a povestit cum s-a apucat de făurit cuțite și ce comenzi deosebite a avut, de-a lungul timpului. Apoi, concurentul a descoperit faptul că a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcampul Chefi la cuțite, sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 11 octombrie 2022. Raisa Minca și mama ei, Carmen Chivea, au adus chefilor un cadou neașteptat... Începe bootcamp-ul sezonului 10 de Chefi la cuțite! Prima probă va elimina peste jumătate dintre concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x