Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Irina Fodor, anunț neașteptat despre amuletă. Ce s-a întâmplat în platou cu chef Sorin Bontea

În prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023, Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat despre jocul de amuletă. De asemenea, chef Sorin Bontea a fost „atacat” de colegii săi.

colaj foto cu irina fodor si poza cu florin dumitrescu, sorin bontea si catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Chefii s-au mirat când au aflat ce bonus aduce prima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Chefi la cuțite. Emisiunea a revenit pe micile ecrane cu sezonul 12 care aduce surprize de proporții. În prima ediție difuzată pe 2 septembrie 2023, Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe jurați cu o veste neașteptată.

„Bine v-am regăsit. Sunt foarte onorată să fiu alături de voi în acest nou sezon, care ce să credeți, se anunță a fi spectaculos! Am foarte multe surprize, aici pe partea de amulete, dar și în culise. Avem concurenți care mai de care, o să-i descoperiți pe parcurs”, a mărturisit prezentatoarea TV.

„Nu știu cum se face că cineva este mai ghinionist la aceste amulete, vreau să îmi spuneți și mie. Să mă puneți la curent”, a mai adăugat ea.

Citește și: CONCURS | Fii "Chef-ul rețetelor" alături de Florin Dumitrescu și LIDL. Iată premiile și regulamentul

Chef Florin Dumitrescu a ținut să evidențieze că el a avut cele mai puține amulete în sezonul 11, dar speră să nu se mai repete. În același timp, chef Sorin Bontea și-a întrerupt colegul spunând că abia așteaptă să câștige și sezonul 12.

Cei doi jurați nu au stat prea mult pe gânduri, încercând să își „atace” colegul de platoul în glume cu replici savuroase. De altfel, gesturile neașteptate nu au întârziat să apară.

„Ca la nebuni!”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu.

Irina Fodor a ținut să mărturisească faptul că regulile nu se schimbă prea mult. Astfel, chefii vor avea alături de ei un al patrulea jurat. Primul care a pășit în sezonul 12 Chefi la cuțite a fost Iosif Ștefănescu: „Pentru că ați văzut seiful în spate, vom rămâne cu aceleași reguli. Să știți că astăzi nu este Ștefan Popescu, vă reamintesc că în cazul în care niciun dintre voi nu câștigă amuleta, merge la seif. În ultima probă vom vedea o bătălie între voi trei, iar câștigătorul va avea toate amulete din seif. Astăzi ne onorează cu prezența cineva care vă este drag”.

Ce anunț a făcut Irina Fodor despre amuletă în prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 2 septembrie 2023

Prezentatoarea TV a venit cu o veste senzațională despre prima amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite. Cel care va pune mâna pe avantaj va avea ocazia să „sucească chefii celorlalte echipe pe parcursul a jumătate din timpul unei probe. Chefi vor fi obligați să conducă echipe adverse fără să comunice cu echipele lor.

Anunțul a luat pe toată lumea prin surprindere, fiind vorba despre o miză nouă. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au dezvăluit că este o amuletă periculoasă.

„Dumnezeu cu mila!”, a spus chef Sorin Bontea.

Citește și: Virgil Stănescu și Ioan Andone gătesc în acest weekend pentru jurați, în primele două ediții ale sezonului 12 Chefi la cuțite

„Amuleta nu este bună, este diabolică!”, a completat chef Iosif Ștefănescu

Degustătorul din prima ediția a sezonului 12 Chefi la cuțite este chiar Oase. Acesta va gusta din preparatele chefilor și îl va alege pe cel câștigător.

De asemenea, proba îi va pune la încercare pe jurați. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au primit sarcina de a găti cu 12 ingrediente la proba de amuletă, nici mai multe, dar nici mai puține. Aceștia au o oră la dispoziție.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

CONCURS: „Degustare la cuțite”. Trăiește experiența Chefi la cuțite în calitate de degustător. Care este regulamentul... Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Oase a făcut show la degustare și i-a ținut în suspans pe chefi. Ce a spus despre pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x