Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cine a câștigat a patra amuletă din sezonul 13. Care a fost verdictul lui Mihai Morar

Mihai Morar a avut o sarcină grea în ediția 4 din sezonul 13 Chef la cuțite de pe 25 martie 2024. Omul de radio și de televiziune a rostit numele juratului care intră în posesia amuletei puternice. Iată cine a câștigat al patrulea joc de amuletă.

colaj foto mihai morar si irina fodor si poze cu cei patru jurati de la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Mihai Morar a anunțat cine a câștigat amuleta în ediția 4 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 | Antena 1

Ediția 4 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 25 martie 2024 a adus pe micile ecrane o „bătălie” pe măsura așteptărilor între cei patru jurați. Chef Richard Abou Zaki, chef Alexandru Sautner, chef Orlando Zaharia și chef Ștefan Popescu s-au întrecut în preparate pentru o miză uriașă.

Mihai Morar a fost cel care a savurat din mâncarea făcută de cei patru chefi la jocul pentru amuletă. Acesta s-a bucurat din plin de fiecare aromă pe care a simțit-o în farfurii, dar i-a fost extrem de dificil să ia o decizie.

Omul de radio și de TV și-a făcut apariția în platoul show-ului culinar cu zâmbetul pe buze și pus pe glume. Jurații l-au așteptat cu emoții mari pentru a afla verdictul final al degustătorului din această seară.

Citește și: CONCURS | Ia parte la „Degustare la cuțite”. Cum poți să trăiești experiența Chefi la cuțite în calitate de degustător

„Îmi cer scuze la domnii chefi, cel puțin la unul dintre ei. Să nu o luați personal, sunt traumele mele”, a spus Mihai Morar.

„Ca să nu doară, trecem repede peste moment!”, a completat Irina Fodor.

„Să vedem la care restaurant nu o să mai fiu primit”, a mai glumit omul de radio și de TV.

„Trebuie să vă zic, toate patru au fost extraordinare, iar diferențele dintre puncte sunt foarte mici”, a mai adăugat el.

Cine a câștigat a patra amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite, oferită în ediția 4 de pe 25 martie 2024 de Mihai Morar

Mihai Morar nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit 3 puncte pentru preparatul lui chef Orlando Zaharia. Chef Alexandru Sautner a reușit să-l convingă pe invitatul de astăzi că farfuria lui merită 4 puncte.

Lupta finală s-a dat între chef Richard Abou Zaki și chef Ștefan Popescu. Astfel, cea de-a patra amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite a fost câștigată de un preparat dulce: Panna cotta lui chef Ștefan Popescu.

„Respect mereu jurizarea, sunt o persoană respectoasă. Știu să pierd, știu să câștig, dar am pierdut rău!”, a evidențiat chef Richard Abou Zaki.

„În sfârșit am spart gheața după atâtea amulete pe care nu le-am luat!”, a fost reacția lui chef Ștefan Popescu.

Citește și: Ce familie frumoasă are chef Ștefan Popescu, noul jurat de la Chefi la cuțite. Cum arată soția acestuia, Alina

„A fost fără cuvinte! Mi-a fost cumva simplu să spun câștigătorul, dar mi-a fost foarte greu să departajez celelalte trei farfurii. Îmi pare rău pentru chef Richard căruia i-am dat 2 puncte. Îmi cer scuze, a fost un vot pe care l-am dat strict pe moment!”, a mai mărturisit Mihai Morar despre alegerea făcută.

Spiritele s-au încins în culise, după verdictul dat de Mihai Morar. Chef Richard Abou Zaki a fost deranjat de alegerea pe care a făcut-o prezentatorul de radio și TV: „Farfuria mea nu era de două puncte! Ultimele două jurizări m-au afectat mult.”

„Parcă știai să pierzi! Mi-e frică să stau lângă tine! Liniștește-te”, i-a spus chef Ștefan Popescu în glumă.

„Ștefan o să fie mai copilăros, mai guraliv, nicio șansă să-l mai ții acum”, a dezvăluit chef Alexandru Sautner.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Maria Korolchuk a făcut dezvăluiri emoționante. Ce a spus ucraineanca despre România... Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Vasile Dumitru, șoferul de camion cu o poveste uimitoare de viață. Ce a spus despre pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x