Antena Căutare

„Como se dice”? Roberto e inginerul italian din Arad care a inventat medicina viitorului! Doctorii, înlocuiți de roboți?!

Roberto Moretti are 53 de ani și este din Italia, dar inginerul s-a căsătorit cu o româncă și s-a stabilit în județul Arad, unde are o afacere de succes!

Concurentul a venit la emisiunea Chefi la cuțite la îndemnul soției și a ales să pregătească o rețetă tradițională din Italia, bazată pe pește cod.

Optimist, dar totuși plin de emoții, concurentul a așteptat cu sufletul la gură degustarea și verdictul dat de cei trei chefi: Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu.

„Mi-am cunoscut soția la Roma, unde ea lucra. Eu sunt inginer de robotică, fac imprimante industriale și am o afacere prin care folosesc inteligența artificială ce imită creierul uman și poate fi folosită la diagnosticarea bolilor”, s-a prezentat concurentul pe scurt.

Am aflat despre el că a lucrat în SUA, în Canada, în Emiratele Arabe, în China și în numeroase alte țări din lume. De patru ani și jumătate urmărește emisiunea și spune că abia acum a prins curajul să își încerce norocul! Și uite așa, verdictul a fost clar: cu două cuțite, concurentul a mers mai departe în concurs!

CONCURS! Răspunzi la întrebare și câștigi un wok profesionist, cu care să gătești minunății culinare... Loren Mănoiu, concurentul care a venit să se răbune pe chefi cu o supă de muștar: „Lucrez cu ei, au mereu tot felul de c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x