Antena Căutare

Doi băieți... excentrici! Amos Midas, concurentul cu fundiţă şi Mircea Jianu, cu un make-up inedit, impresionează sigur. Prin aspect!

Record de concurenți în sezonul 7 "Chefi la cuțite", sezonul 7, la degustările pe nevăzute. Printre cei aproape 300 de concurenți Amos Midas şi Mircea Jianu sunt doi băieți care fac parte din categoria excentrică.

Chefi la cuțite, sezon 7, ediția 2. Record de concurenți în sezonul 7 "Chefi la cuțite", sezonul 7, la degustările pe nevăzute. Printre cei aproape 300 de concurenți Amos Midas şi Mircea Jianu sunt doi băieți care fac parte din categoria excentrică.

Chefi la cuțite, sezon 7, ediția 2. Prezenți la audiţiile pe nevăzute de la Chefi la cuţite, cei doi au impresionat din prima, însă nu cu preparatele din farfurii, ci cu aspectul lor fizic inedit. Primul este fashion designer, iar al doilea îşi propune să devină cel mai bun make-up artist din România.

"Când merg la liceu, obișnuiesc să mă machiez. La început se uitau urât la mine colegii, acum s-au obișnuit", spune tânărul make-up artist, de doar 19 ani.

Mircea a pus sub cloșurile chefilor pui cu gorgonzola!

Chefi la cuțite, sezon 7, ediția 2. De partea cealaltă, Amos Midas, designer la 23 de ani, zice că îmbracă vedete din România și că are și succes în domeniu. Chiar și așa, îi place sa gătească.

Creații culinare inedite, chefii vor "poliția gastronomică"! Chef Florin Dumitrescu: "A transformat hambu... Le-a stat inima juraților! Bontea s-a închinat! Cântece bisericeşti la "Chefi la cutite!": "Aleluia, alel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x