Antena Căutare

Mesajul lui chef Florin Dumitrescu, după ce a câștigat bomba cu amulete. Ce a publicat pe Internet

Ghinionul lui chef Florin Dumitrescu la amulete s-a spart în ediția 15 a sezonului 11 Chefi la cuțite. Juratul a câștigat a doua bombă, după ce timp de 13 episoade nu a mai reușit să obțină un alt avantaj.

Colaj cu chef Florin Dumitrescu și Adriana Trandafir în platoul Chefi la cuțite Galerie
Ghinionul lui chef Florin Dumitrescu la amulete s-a spart în ediția 15 a sezonului 11 Chefi la cuțite | Antena 1

Ediția 15 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 26 aprilie 2023, a venit cu o victorie neașteptată pentru chef Florin Dumitrescu. După 13 etape în care nu a reușit să câștige nicio altă amuletă, norocul i-a surâs juratului.

De data aceasta, Gina Pistol a pus în joc o miză uriașă care a adus panica în bucătăria show-ului culinar. Prezentatoarea TV a scos din cufăr a doua bombă cu amulete, iar reacțiile chefilor nu au întârziat să apară.

Mai determinat ca niciodată să pună mâna pe avantajul periculos, chef Florin Dumitrescu s-a prezentat în fața Adrianei Trandafir cu o rețetă senzațională de supă de ceapă. Actrița a degustat fiecare preparat în parte și a luat o decizie importantă.

Citește și: Rețeta de supă de ceapă a lui chef Florin Dumitrescu. Secretul juratului Chefi la cuțite care oferă gust preparatului

Articolul continuă după reclamă

Jurații Chefi la cuțite și Nicolai Tand au așteptat cu nerăbdare verdictul degustătorului. La început, Adriana Trandafir s-a jucat cu răbdarea lor. În cele din urmă, chef Florin Dumitrescu a fost desemnat câștigătorul bombei cu amulete.

Pentru că nu era foarte încrezător în preparatul său, juratul nu s-a așteptat să fie numit învingător de data aceasta. Astfel, reacția chefului a fost de-a dreptul savuroasă pentru actriță și telespectatori.

Ce mesaj a transmis chef Florin Dumitrescu după ce a câștigat bomba cu amulete în ediția 15 din sezonul 11 Chefi la cuțite

La scurt timp de la difuzarea ediției 15 din sezonul 11 Chefi la cuțite, chef Florin Dumitrescu a transmis un mesaj legat de victoria lui. Mai mult decât atât, acesta a publicat și momentul în care Adriana Trandafir l-a desemnat câștigătorul bombei.

„Bomba asta e a meaaaa 💥💥💥”, a scris juratul show-ului culinar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui chef Florin Dumitrescu a generat mai bine de 2 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea fanilor. De asemenea, prietenii virtuali l-au felicitat pentru victoria din ediția 15 a sezonului 11 Chefi la cuțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023. Alin Vădean a trecut prin emoții uriașe când a gustat farfuria. Ce verdict i-au dat chefii

„Nu prea ai luat amuleta, dar și când ai câștigat, ai luat bomba...Felicitări! Favoritul meu”, „M-am bucurat enorm! 💯” sau „Felicitări! Mă bucur pentru tine 👏”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Florin Dumitrescu a câștigat bomba aseară, iar cel mai înalt om din lume a gătit pentru jurați. Chefi la cuțite lider de... Motivul pentru care chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu nu și-au mai vorbit 6 luni. Ce s-a întâmplat într...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x