Antena Căutare

Panică în echipa roșie. Surorile Crudu nu mai suportă presiunea: „Gataaa! Să vină tata înapoi. Nu mai suportăm!”

Vedeta de la proba individuală este baconul! Concurenţii trebuie să facă două feluri de mâncare din acest ingredient! Echipa mov a intrat la duel în formula completă!

Vedeta de la proba individuală este baconul! Concurenţii trebuie să facă două feluri de mâncare din acest ingredient! Echipa mov a intrat la duel în formula completă!

Deși par pierzători, cei din trupa lui Danielei Crudu sunt deciși să nu renunțe până la final și să lupte pentru fiecare farfurie. Cu lacrimi și sudoare fetele fac totul pentru a merge în ultimul act al sezonului special de Chefi la Cuțite.

Formate din câte patru membri, familiile au participat ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți și-au încercat norocul în etapa audițiilor. Cele mai talentate familii au fost alese în taberele celor trei jurați și au intrat în arena culinară Chefi la cuțite, pentru o șansă de a juca marea finală, difuzatã pe 18 iunie, de la 20:00, la Antena 1 și de a obține premiul de 10.000 de Euro.

E nebunie la Chefi la cuțite! Unii sărbătoresc mai devreme și vine lovitura de ciocan: „Când te bucuri înainte, ceva te ... Jurizarea supremă! Cine merge în Marea Finală? Se aruncă vorbe grele la degustare: „Ăsta ar fi în stare să mănânce și co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x