Live acumAsia Express - Drumul elefantului (r)
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Tensiuni imense și răbufniri uluitoare la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu, negru de supărare! Ceartă cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu! Sabotaj subtil în proba individuală! „Mediiic!”

„Chefi la cuțite”, sezonul 7, ediția 21. Cătălin Scărlătescu a fost negru de supărare la finalul acestei ediții, după ce a avut parte de cea mai neplăcută surpriză! O ceartă imensă a izbucnit între el, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Un sabotaj subtil a fost observat în proba individuală.

„Chefi la cuțite”, sezonul 7, ediția 21. Chef Cătălin Scărlătescu, negru de supărare!

„Chefi la cuțite”, sezonul 7, ediția 21. Înainte ca cea de-a treia confruntare „Chefi la cuţite” să înceapă, chef Florin Dumitrescu a făcut o descoperire inedită sub bancul de lucru al unuia dintre concurenții din echipa lui.

„Tabelul lui Mendeleev e mic copil!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Chefi la cuțite”, sezonul 7, ediția 21. Cele trei echipe au primit o provocare dificilă în cea de-a treia confruntare „Chefi la cuţite". Faimosul jamon spaniol a trebuit să fie rege în farfurie, pentru paramedicii ISU, invitați la degustare și la jurizare.

„Trebuie să pregătiți o farfurie în care jamonul să fie regele – trebuie pus într-un preparat cât un regat. Deci ceva regal, ceva de lux cu jamon!”, a spus Gina Pistol.

„Chefi la cuțite”, sezonul 7, ediția 21. Chef Cătălin Scărlătescu a atacat cu o amuletă, pentru a obține un avantaj. Le-a blocat un ingredient echipelor adverse. Mai exact, acestea au primit interdicție la carne!

„Am văzut că Bontea mi-a luat carnea și am spus că nu îl pot lăsa să gătească mușchi de porc și eu să nu am exact ingredientul la care m-am gândit”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu.

„Chefi la cuțite”, sezonul 7, ediția 21. O ceartă aprinsă a izbucnit între chefi, Chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu l-au acuzat pe chef Cătălin Scărlătescu că a plănuit să nu folosească jamonul ce a fost dat ca temă a acestei probe.

„Folosește jambonul pe care trebuie să-l folosești! Nu lua de acela tăiat!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Chefi la cuțite”, sezonul 7, ediția 21. Chef Cătălin Scărlătescu s-a hotărât să dea sfaturi serioase în echipa lui, ca să îi iasă perfect preparatul. Însă, a reușit să intre într-un conflict cu Amalia Bellantoni.

„S-a mai și băgat în mine să-mi arate cum se taie ceapa aia! Ce să mai știu eu? Simțeam că leșin! Se mai bagă și în mine așa! Totuși, sunt o femeie! El e ditamai chef Scărlătescu! Te emoționezi când îl vezi lângă tine! Mă gândeam că poate mă vede soțul meu sicilian d-acasă!", a spus concurenta.

„Chefi la cuțite”, sezonul 7, ediția 21. Paramedicii ISU au hotărât cine a gătit cel mai bun și aspectuos preparat cu faimosul jamon spaniol, în cea de-a treia confruntare „Chefi la cuţite".

Echipa verde a ieșit câștigătoare la cea de-a treia confruntare „Chefi la cuţite”! Astfel, echipa albastră, a lui chef Florin Dumitrescu, și echipa mov, a lui chef Cătălin Scărlătescu, au fost trimise la duel!

„Chefi la cuțite”, sezonul 7, ediția 21. Amalia Bellantoni, concurentă în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a părut că și-a sabotat adversarii subtil, la proba individuală, la care competitorii aflați la duel au fost provocați să încânte jurații cu o friptură pe cinste.

A plătit imediat, căci a suferit un accident și a chemat medicul.

„Chefi la cuțite”, sezonul 7, ediția 21. Alin Voinea a părăsit competiția, după cea de-a treia confruntare a sezonului șapte „Chefi la cuţite”. Chef Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu patru oameni în echipă și l-a mustrat dur pe concurentul eliminat.

De cealaltă parte, chef Florin Dumitrescu a fost extrem de încântat de rezultat. „Sunt foarte mândru de ei!”, a spus el.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro