Chef Alexandru Sautner are o afinitate deosebită pentru sărbătorile Pascale. Acesta prepară, inventează și reinventează rețete. Petrece mult timp în bucătărie pregătind masa de Paște, fiind și o formă de comuniune cu propria familie și cu cei dragi.
Rețeta de ciorbă de bureți de miel a lui Chef Alexandru Sautner. Preparatul care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște
Ideală pentru masa de Paște este ciorba de bureți de miel. Juratul Chefi la cuțite împărtășește o rețetă care poate fi pe gustul multora, dat fiind că ingredientele sunt adăugate în funcție de preferințele bucătarului sau invitaților.
Ingrediente ciorbă de bureți de miel (toate după gust)
- ficat de miel
- ceapă
- morcov
- rădăcină țelină
- ardei roșu
Mod de preparare
Ficatul de miel se fierbe și se toacă cubulețe. Legumele se prăjesc cu pastă de tomate și puțin orez. Când sunt gata se pune ficatul, se completează cu apă și se mai dau câteva clocote.
La final se pune leuștean proaspăt pt aroma. Se servește fierbinte asezonată cu oțet.
Chefi la cuțite, sezonul 15, la Antena 1 și în AntenaPLAY
Irina Fodor și jurații Chefi la cuțite, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu, Chef Orlando Zaharia și Chef Richard Abou Zaki, îi așteaptă pe telespectatori cu noi ediții Chefi la cuțite difuzate la Antena 1 și în AntenaPLAY, de luni până miercuri, de la 20:30.
Bianca Purcărea are un mesaj pentru telespectatori de Paște. Ce tradiții respectă de sărbători și unde le va petrece | E... Mihai Petre a recunoscut tot. Ce l-a atras la Elwira acum mai bine de 20 de ani | Exclusiv...