Într-o nouă ediție Hello Chef, Maria Constantin, Roxana Blenche și Carmen Brumă au descoperit tainele rețetelor argentiniene, Argentina fiind o țară cunoscută, în general, pentru carnea de vită și pentru dansul tango.
Hello Chef, sezon 5, episod 10. Cum se prepară Chocotorta și Chimichurri steak
După proba de jocuri, lansată de Carmen Brumă, care i-a obișnuit deja pe fani, cele trei au povestit, printre altele, de muzică și de mâncare. Între timp, s-au apucat și de treabă! Iată care sunt ingredientele și modul de preparare pentru Chimichurri steak:
Ingrediente
- 400 g antricot de vită
- cimbru
- rozmarin
- 150 ml ulei de măsline
- 200 g cartofi baby
- 1 legătură pătrunjel
- 10 g usturoi
- 20 g ardei roșu
- oregano proaspăt
- 50 g unt
Vezi modul de preparare în video.
Pentru rețeta de desert, ai nevoie de:
- 100 g dulce de leche
- 200 g cremă de brânză
- 100 g fulgi de ciocolată
- cafea
- 500 ml lapte
- 50 g unt
- 300 g biscuiți digestivi
- mentă
- 200 g căpșuni
- 100 g cireșe
- 50 g zahăr
Pentru modul de preparare vezi video:
Detalii despre sezonul 5 Hello Chef
Din 12 februarie, în fiecare duminică, de la ora 14.00, Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă, autoarea unora dintre cele mai de succes programe de slăbit, dau startul sezonului 5 Hello Chef, pornind într-o îndrăzneață călătorie culinară în jurul lumii.
Cele mai reprezentative preparate culinare din 16 noi colţuri ale lumii le vor fi prezentate telespectatorilor de Chef Roxana Blenche, Carmen Brumă şi invitaţii lor. Nu va lipsi nici surpriza sezonului – o nouă provocare culinară ce va condimenta fiecare episod cu scopul de a pune la încercare creativitatea Roxanei în bucătărie!
Şi în acest sezon, Carmen va fi ghidul care va dezvălui istoria preparatelor, le va oferi telespectatorilor informaţii nutritive şi va servi porţii duble de voie bună prin jocuri savuroase şi amuzante, inspirate din cultura locală.
Chef Roxana Blenche dezvăluie: “În cel mai nou sezon Hello Chef călătorim în alte 16 ţări, cu alte culturi, gusturi şi reţete diferite. A fost o adevărată provocare şi pentru mine, deoarece aceste ţări nu au tocmai o cultură gastronomică asemănătoare cu a noastră, însă eu ador provocările.
Totodată a fost un sezon foarte greu pentru mine, din motive de … burtică, a fost dificil să stau atât de mult în picioare, însă echipa a fost senzaţională de-a dreptul. Mi-au făcut toate poftele, au avut mare grijă de mine, aşa că iată-mă în ultima zi, pe cât de mult îmi doream o pauză, pe atât de rău îmi părea că se termină.
Următorul sezon nu o să mai fie cu burtică, o să fie… Hello bebelina 😊 Am avut invitaţi savuroşi, cu care am discutat câte în lună şi în stele, am râs, am cântat, pentru că dacă în primele sezoane îmi era ruşine şi să fredonez ceva, acum am cântat de n-am avut aer, pe româneşte".
Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi de Carmen Brumă vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare şi Andra şi Răzvan Gogan, Vlăduţa Lupău, TJ Miles, Lizi şi Cosmin Natanticu, Feli, Zarug, Tzancă Uraganu şi mulţi alţii.