Antena Căutare

Ce zodii sunt concurentele, concurenții și ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6

Ispitele și cuplurile de la Insula Iubirii au venit să-și testeze calitățile într-un joc al seducției. Au venit cu toate armele pe masă și le putem cunoaște puțin câte puțin și din zodiile pe care le au. Ce zodii sunt concurenții, concurentele și ispitele de la Insula Iubirii 2022, sezonul 6.

colaj de fotografii cu concurentii si ispitele de la insula iubirii, ce zodii au Galerie
Zodiile ne arată calitățile și defectele pe care le are o persoană. În ciuda faptului că ar vrea să ascundă niște lucruri despre personalitatea sa, zodia vorbește mai mult decât orice! | Antena 1 / Insula Iubirii

Zodiile ne arată calitățile și defectele pe care le are o persoană. În ciuda faptului că ar vrea să ascundă niște lucruri despre personalitatea sa, zodia vorbește mai mult decât orice!

Ce zodii sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6

Zece tinere dornice să intre în jocul seducției în cel de-al șaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii” se bazează pe experiență, pe calitățile fizice și intelectale, dar și pe forța care vine odată cu zodia.

Ce zodie este ispita Bianca Patrichi

Ispita Bianca Patrichi este zodia GEMENI, zodie de aer. Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale, conform datelor din astrologie. Aerul înseamnă, înainte de toate libertate: libertatea de gândire, libertate de exprimare și libertate de acțiune. Nativii Gemeni sunt spontani, elocvenți, comunicativi, sociabili și au un spirit logic imbatabil.

Citește și: Cine este Ispita Bianca Patrichi de la Insula Iubirii, sezonul 6. Ea nu crede în monogamie și e dornică de aventură

Ce zodie este ispita Oana Monea

Ispita Oana Monea este zodia SCORPION, zodie de apă. Apa este nivelul emoţional, universul sufletului, dorinţele, sentimentele şi dragostea. Zodiile de Apă se atașează foarte greu de cineva. Scorpionii nu se îndrăgostesc la prima vedere decât dacă le șoptește intuiția că au găsit partenerul ideal pe viață. Sunt pline de entuziasm, mister și sexualitate.

Citește și: Cine este Ispita Oana Monea de la Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată bărbatul ideal pentru ea

Ce zodie este ispita Anamaria Vaida

Ispita Anamaria Vaida este zodia CAPRICORN, zodie de pământ. Nativii de pământ pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale.

Citește și: Cine este ispita Ana Maria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 6. "Nu am venit să despart cupluri, dar am venit să mă îndrăgostesc"

Ce zodie este ispita Eda Csoregi

Ispita Eda Csoregi este zodia BERBEC, zodie de foc. Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona. Se dedică trup şi suflet planurilor pe care le urmăresc şi mulţi dintre nativi ajung în poziţii de lider. Nativa din zodia Berbec, zodie de Foc, este o femeie deschisă, extrovertită, pasională, dinamică, dar și agitată, obositoare uneori. Este genul de femeie care se implică în tot felul de activități și proiecte noi, ca să nu se plictisească. Este înzestrată cu o forţă de convingere deosebită, este foarte inteligentă şi plină de energie.

Citește și: Cine este ispita Eda Csoregi, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 6. "Mi-am dorit acest rol, îmi place mult arta seducției"

Ce zodie este ispita Karina Fetica

Ispita Karina Fetica este zodia TAUR, zodie de pământ. Nativii de pământ pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale. Nativa din zodia Taur este o femeie frumoasă din multe puncte de vedere, inclusiv fizic, ea venind pe lume sub influența frumoasei Venus. Este o femeie senzuală, atrăgătoare, sociabilă, comunicativă, cu mult lipici la sexul opus și cu abilități de lider.

Citește și: Cine este Ispita Karina Fetica de la Insula Iubirii, sezonul 6. Și-a lăsat locul de muncă pentru a-și urma visul

Ce zodie este ispita Larisa Iosif

Ispita Larisa Iosif este zodia SĂGETĂTOR, zodie de foc. Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona. Se dedică trup şi suflet planurilor pe care le urmăresc şi mulţi dintre nativi ajung în poziţii de lider. Nativa din Săgetător este una dintre cele mai atrăgătoare și erotice native din zodiac. Are un farmec anume, chiar dacă nu este deosebit de frumoasă, dar pofta ei de viață și râsul ei plin cuceresc bărbații din prima secundă.

Citește și: Cine este Ispita Larisa Iosif de la Insula Iubirii sezonul 6. Ce facultate a terminat și cu ce se ocupă

Ce zodie este ispita Antonela Pătruţ

Ispita Antonela Pătruţ este zodia SĂGETĂTOR, zodie de foc. Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona. Se dedică trup şi suflet planurilor pe care le urmăresc şi mulţi dintre nativi ajung în poziţii de lider. Nativa din Săgetător este una dintre cele mai atrăgătoare și erotice native din zodiac. Are un farmec anume, chiar dacă nu este deosebit de frumoasă, dar pofta ei de viață și râsul ei plin cuceresc bărbații din prima secundă.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Antonela Pătruț și ce pasiune frumoasă are. S-a făcut remarcată la Acces Direct

Ce zodie este ispita Roxana Lite

Ispita Roxana Lite este zodia FECIOARĂ, zodie de pământ. Nativii de pământ pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale. Nativa din zodia Fecioară este o persoană de încredere, sigură pe sine şi bine intenţionată. La prima vedere, te poate înşela statura ei fragilă şi timiditatea.

Citește și: Cine este ispita Roxana Lite de la Insula Iubirii, sezonul 6. Conduce propria afacere și are un scop clar pe Insulă

Ce zodie este ispita Lavinia Dumitrescu

Ispita Lavinia Dumitrescu este zodia BALANȚĂ, zodie de aer. Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale, conform datelor din astrologie. Aerul înseamnă, înainte de toate libertate: libertatea de gândire, libertate de exprimare și libertate de acțiune. Nativii Balanță se numără printre cele mai plăcute personaje din zodiac, mereu echilibrate, atente cu cei din jur, concesive și dornice să facă lucrurile să meargă.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Lavinia Dumitrescu. A trecut printr-un divorț și are un copil

Ce zodii sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6

Ei sunt curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii și al seducției, știind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea înapoi spre partener.

Ce zodie este ispita Bogdan Ionescu

Ispita Bogdan Ionescu este zodia GEMENI, zodie de aer. Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale, conform datelor din astrologie. Aerul înseamnă, înainte de toate libertate: libertatea de gândire, libertate de exprimare și libertate de acțiune. Curios, abil și independent, bărbatul Gemeni beneficiază adesea și de un fizic plăcut și se înscrie între cuceritorii zodiacului. Este un bărbat șarmant, îndrăzneț, pasionat de călătorii şi de sporturi care presupun mai multă strategie şi mişcări armonioase, decât forţă fizică.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Bogdan Ionescu. Bărbatul a mai participat și în sezonul 4 ca și concurent

Ce zodie este ispita Cătălin Dumitrescu

Ispita Cătălin Dumitrescu este zodia GEMENI, zodie de aer. Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale, conform datelor din astrologie. Aerul înseamnă, înainte de toate libertate: libertatea de gândire, libertate de exprimare și libertate de acțiune. Curios, abil și independent, bărbatul Gemeni beneficiază adesea și de un fizic plăcut și se înscrie între cuceritorii zodiacului. Este un bărbat șarmant, îndrăzneț, pasionat de călătorii şi de sporturi care presupun mai multă strategie şi mişcări armonioase, decât forţă fizică.

Citește și: Cine este Ispita Cătălin Dumitrescu de la Insula Iubirii, sezonul 6. Are o meserie palpitantă și e obișnuit cu provocările

Ce zodie este ispita Ali Habron

Ispita Ali Habron este zodia FECIOARĂ, zodie de pământ. Nativii de pământ pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale. Spre deosebire de alți nativi ai zodiacului, bărbatul Fecioară este cel mai atent la detalii. Știe de la prima privire dacă îi place sau nu îi place ceva, vede imediat orice defect și poate fi destul de perspicace în ceea ce privește caracterul oamenilor din jurul lui.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Ali Habron. Are o carieră în domeniul medical

Ce zodie este ispita Marius Hărdoiu

Ispita Marius Hărdoiu este zodia TAUR, zodie de pământ. Nativii de pământ pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale. Guvernat de Venus, astrul simțurilor, bărbatul din zodia Taur este un bărbat senzual, sensibil, dar greu de urnit. Este un tip stabil, hotărât, onest și practic, este un foarte bun prieten și un bun cap de familie.

Citește și: Cine este Ispita Marius Hărdoiu de la Insula Iubirii sezonul 6. Marius iubeşte să flirteze şi asta se va vedea în show

Ce zodie este ispita Daniel Mihai

Ispita Daniel Mihai este zodia FECIOARĂ, zodie de pământ. Nativii de pământ pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale. Spre deosebire de alți nativi ai zodiacului, bărbatul Fecioară este cel mai atent la detalii. Știe de la prima privire dacă îi place sau nu îi place ceva, vede imediat orice defect și poate fi destul de perspicace în ceea ce privește caracterul oamenilor din jurul lui.

Citește și: Cine este Ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 6. El a înşelat şi a fost înşelat și e pregătit de aventură pe Insula

Ce zodie este ispita Marco Cigognini

Ispita Marco Cigognini este zodia TAUR, zodie de pământ. Nativii de pământ pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale. Guvernat de Venus, astrul simțurilor, bărbatul din zodia Taur este un bărbat senzual, sensibil, dar greu de urnit. Este un tip stabil, hotărât, onest și practic, este un foarte bun prieten și un bun cap de familie.

Citește și: Cine este Ispita Marco Cicognini de la Insula Iubirii sezonul 6. Ce afaceri are italianul la noi în țară și cu ce se ocupă

Ce zodie este ispita Denis Slav

Ispita Denis Slav este zodia FECIOARĂ, zodie de pământ. Nativii de pământ pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale. Spre deosebire de alți nativi ai zodiacului, bărbatul Fecioară este cel mai atent la detalii. Știe de la prima privire dacă îi place sau nu îi place ceva, vede imediat orice defect și poate fi destul de perspicace în ceea ce privește caracterul oamenilor din jurul lui.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 6. Cine este ispita Denis Slav. Cu ce gânduri a venit în show modelul internațional

Ce zodie este ispita Florin Cerghit

Ispita Florin Cerghit este zodia BERBEC, zodie de foc. Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona. Se dedică trup şi suflet planurilor pe care le urmăresc şi mulţi dintre nativi ajung în poziţii de lider. Nativul Berbec este un om de acţiune, dar cu un temperament iute, greu de controlat în unele momente. Este plin de forţă şi virilitate, nu se dă înapoi din fața niciunui obstacol și își asumă riscuri de cele mai multe ori prea mari pentru forțele lui.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine este ispita Florin Cerghit și unde locuiește. Cu ce se ocupă și cum s-a pozat în trecut

Ce zodie este ispita Cristian Grigorescu

Ispita Cristian Grigorescu este zodia TAUR, zodie de pământ. Nativii de pământ pun accentul pe rațiune, gândire și logică, în detrimentul emoțiilor și sentimentelor. Zodiile de Pământ au numeroase calități și trăsături favorabile, deși au și ele defectele lor, dar poate mai puține decât alte semne zodiacale. Guvernat de Venus, astrul simțurilor, bărbatul din zodia Taur este un bărbat senzual, sensibil, dar greu de urnit. Este un tip stabil, hotărât, onest și practic, este un foarte bun prieten și un bun cap de familie.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 6. Cine este ispita Cristian Grigorescu. Are 28 de ani și este antrenor personal. Ce alte pasiuni mai are

Ce zodii sunt concurenții de la Insula Iubirii sezonul 6

Tinerii bărbați au venit să își testeze relația, dar și pe ei înșiși. Curajoși și plini de entuziasm trăiesc cea mai tare experiență a vieții lor.

Ce zodie este concurentul Sebastian Dascălu

Concurentul Sebastian Dascălu este zodia SĂGETĂTOR, zodie de foc. Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona. Se dedică trup şi suflet planurilor pe care le urmăresc şi mulţi dintre nativi ajung în poziţii de lider. Bărbatul Săgetător este adesea admirat de femei pentru șarmul și pasiunea cu care se implică în tot felul de activități. Numai că el este genul care risipește energia, în loc să o folosească.

Citește și: Insula iubirii sezonul 6. Cine sunt Cerasela și Rareș. Ce a dezvăluit tânăra despre trecutul ei

Ce zodie este concurentul Alexandru Marcu

Concurentul Alexandru Marcu este zodia VĂRSĂTOR, zodie de aer. Curioşi, avizi de noutăţi şi informaţii, nativii cu semn de Aer trăiesc mai degrabă într-un univers abstract, decât într-o lume practică. Sunt primii care aderă la idei inovatoare şi adoră să discute despre concepte moderne, să analizeze lucrurile pe toate părţile. Bărbatul din zodia Vărsător este un spirit liber, pe care nimeni nu îl poate ține în cușcă, cu atât mai mult dacă a beneficiat și de o educație deosebită. Este un idealist care pune mare preţ pe

Ce zodie este concurentul Reimond Nagy

Concurentul Reimond Nagy este zodia SĂGETĂTOR, zodie de foc. Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona. Se dedică trup şi suflet planurilor pe care le urmăresc şi mulţi dintre nativi ajung în poziţii de lider. Bărbatul Săgetător este adesea admirat de femei pentru șarmul și pasiunea cu care se implică în tot felul de activități. Numai că el este genul care risipește energia, în loc să o folosească.

Citește și: Insula iubiirii sezonul 6. Cine sunt Lavinia și Reimond, cuplul cu o poveste de iubire tumultoasă

Ce zodie este concurentul Rareș Pantiru

Concurentul Rareș Pantiru este zodia RAC, zodie de apă. Apa este nivelul emoţional, universul sufletului, dorinţele, sentimentele şi dragostea. Zodiile de Apă se atașează foarte greu de cineva. Dintre toți nativii zodiacului, bărbatul Rac este considerat cel mai puțin stabil, cel mai introvertit și emotiv, de aceea puțini oameni au încredere în acești nativi. Dar are multe calități pentru care poate fi apreciat. Și este un tip cu multă imaginație și creativitate.

Ce zodii sunt concurentele de la Insual Iubirii sezonul 6

Tinerele au venit să-și testeze iubirea în cel mai dur examen. Curajoase și pline de entuziasm trăiesc cea mai tare experiență a vieții lor.

Ce zodie este concurenta Cerasela Iacob

Concurenta Cerasela Iacob este zodia GEMENI, zodie de aer. Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale, conform datelor din astrologie. Aerul înseamnă, înainte de toate libertate: libertatea de gândire, libertate de exprimare și libertate de acțiune. Nativa din zodia Gemeni are un spirit liber și se adaptează ușor la orice schimbare, dar și o fire curioasă peste măsură. Îi plac oamenii drept subiect de studiu, deoarece se atașează greu de cineva.

Ce zodie este concurenta Cristina Nimereală

Concurenta Cristina Nimereală este zodia BALANȚĂ, zodie de aer. Aerul reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile. Zodiile de Aer sunt cele mai cerebrale, conform datelor din astrologie. Aerul înseamnă, înainte de toate libertate: libertatea de gândire, libertate de exprimare și libertate de acțiune. Nativii Balanță se numără printre cele mai plăcute personaje din zodiac, mereu echilibrate, atente cu cei din jur, concesive și dornice să facă lucrurile să meargă.

Citește și: Insula iubirii sezon 6. Cine sunt Cristina Nimereală și Sebastian Dascălu, unul dintre cuplurile care își testează dragostea

Ce zodie este concurenta Teodora Marcu

Concurenta Teodora Marcu este zodia LEU, zodie de foc. Zodiile de Foc sunt zodii de acţiune, impetuoase, dinamice, impulsive. Răspândesc energie şi au nevoie de libertate pentru a acţiona. Se dedică trup şi suflet planurilor pe care le urmăresc şi mulţi dintre nativi ajung în poziţii de lider. Nativa din zodia Leu este o femeie care se impune, dar este o femeie inteligentă, echilibrată și o bună prietenă pentru cei care știu să o aprecieze.

Ce zodie este concurenta Lavinia Pop

Concurenta Lavinia Pop este zodia PEȘTI, zodie de apă. Apa este nivelul emoţional, universul sufletului, dorinţele, sentimentele şi dragostea. Zodiile de Apă se atașează foarte greu de cineva. Nativa zodiei Pești este una dintre cele mai interesante din zodiac, o femeie atrăgătoare, cu șarm, mereu atentă cu cei din jur, prietenoasă și mai ales foarte diplomată. Cu toate că este sociabilă, ea ține cu strictețe multe secrete doar pentru ea și nu le dezvăluie nici măcar familiei.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine sunt Teodora și Alexandru, singurul cuplu căsătorit. Între ei este o diferență de vârstă de 11 ani

Insula Iubirii sezonul 6. Ispita Oana și Sebastian s-au retras pe plajă și au avut o discuție despre Ionuț. Ce apropiați... Insula Iubirii sezonul 6. Alex și Sebastian, replicile dure pe care și le-au spus. „Să nu îndrăznești să mai vorbești de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x