Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce reacție a avut Ema Oprișan, după ce imaginile cu Daria Cuflic și Răzvan Kovacs au apărut la TV

Ema Oprișan din sezonul 7 Insula Iubirii a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, după ce s-au difuzat la televizor imaginile în care Daria Cuflic și Răzvan Kovacs se sărutau pasional.

Colaj cu Ema Oprișan, Daria Cuflic și Răzvan kovacs la Insula Iubirii Galerie
Ema Oprișan din sezonul 7 Insula Iubirii a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, după ce s-au difuzat la televizor imaginile în care Daria Cuflic și Răzvan Kovacs se sărutau pasional | Antena 1

Ema Oprișan a primit o veste dificilă în ediția 14 din sezonul 7 Insula Iubirii. Zâmbetul de pe chipul ei a pierit odată cu venirea lui Radu Vâlcan la vila fetelor, după ce flacăra ispitei s-a aprins și gongul a început să sune în tot resortul.

Prezentatorul TV a anunțat-o pe concurentă că imaginile pe care o să le vadă sunt dureroase. Așadar, aceasta a avut ocazia să urmărească mai multe videoclipuri în care Răzvan Kovacs se apropie de Daria Cuflic. Mai mult, Ema Oprișan a rămas puternică în fața sărutului pasional dintre ispita feminină și partenerul alături de care a venit în Thailanda.

Cu lacrimi în ochi, tânăra și-a făcut curaj și a vorbit despre gesturile celui pe care susține că îl iubește din tot sufletul. Vestea că Răzvan Kovacs și Daria Cuflic formează un cuplu pe cealaltă insulă le-a luat prin surprindere pe colege Emei Oprișan.

Citește și: Insula Iubirii, 4 august 2023. Oana Monea și Marius Moise s-au sărutat. Ce s-a întâmplat când cei doi au ajuns în dormitor

Claudia Florescu a început să plângă, spunând că este foarte dureros să își vezi iubitul sărutându-se cu o altă persoană. De asemenea, Cristina Rancov și Ana Maria Măriuță au declarat că sunt uimite de tot ce au văzut.

Ce a publicat Ema Oprișan de la Insula Iubirii sezonul 7 pe Instagram, după ce imaginile în care Daria Cuflic și Răzvan Kovacs se sărută au apărut la televizor

Pentru că este foarte activă pe contul de Instagram, Ema Oprișan a transmis un mesaj neașteptat după ce au fost difuzate imaginile în care Daria Cuflic și Răzvan Kovacs se sărutau în dormitor.

Așadar, aceasta a publicat un citat cu subînțeles pentru bărbatul care a călcat „strâmb” în Thailanda.

Citește și: Insula Iubirii, 4 august 2023. Bianca Giurcă, confesiuni fără precedent despre Marius Moise. Ce a recunoscut cu lacrimi în ochi

„Tu meriți să fii iubită și aleasă, nu aproape iubită sau aproape aleasă”, se arată în postarea ei.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 4 august 2023. Oana Monea și Marius Moise s-au sărutat. Ce s-a întâmplat când cei doi au ajuns în dormit... Insula Iubirii, sezonul 7. Ce meserii au avut părinții Claudiei Florescu. Concurenta a oferit detalii despre familia ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x