Antena Căutare

Ispita Lala nu s-a mai abținut! Tânăra a scos la iveală ce a făcut Cornel după emisiune. Ce a putut să spună și despre Iustina

Larisa nu s-a sfiit să recunoască ce a făcut Cornel după terminarea filmărilor! Ce a putut să spună despre Iustina abia acum!

Ispita Lala nu s-a mai abținut! Tânăra a scos la iveală ce a făcut Cornel după emisiune. Ce a putut să spună și despre Iustina | Antena 1

Larisa Mârțan a rămas în atenția publicului după ce a participat la show-ul fenomen Insula Iubirii în rolul de ispită, iar fanii au continuat să o asalteze cu întrebările chiar și după difuzarea emisiunii.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a renunțat la numele lui Andrei Rotaru. Mesajul neașteptat pe care l-a postat pe Instagram

Pentru că ispita Lala a reușit să se apropie de Cornel, urmăritorii de pe Instagram au fost curioși să afle care este părerea ei după ce concurentul ar fi spus în cadrul unui live că a fost „cea mai nașpa ispită”.

Mai mult decât atât, internauții au fost curioși să afle ce părere are Lala inclusiv despre iustina, iar ispita nu s-a sfiit să răspundă.

Articolul continuă după reclamă

Iată ce a putut să zică despre cei doi!

Ispita Lala a scos la iveală ce a făcut Cornel după emisiune

Larisa și-a dorit să lămurească ce a făcut Cornel inclusiv după terminarea emisiunii, iar faptul că internauții i-au adresat întrebările a fost prilejul perfect pentru a face acest lucru.

Mai exact, internauții au întrebat-o ce părere are despre faptul că acum Cornel spune că ea a fost cea mai nașpa ispita, în condițiile în care în emisiue arăta că este câtuși de puțin atras de ea.

Ispita a oferit următorul răspuns:

„Normal că sunt cea mai nașa ispită atunci când adevărul doare, dar uita când a susținut și după emisiune anumitor persoane (nu dau nume) că a avut o atracție pentru mine și încă cineva. Nici nu-mi bat capul sincer”, a precizat Lala pe Instagram.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Eric a dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între el și Cristina după ce s-au întors în țară

Astfel, Larisa a dezvăluit într-un mod subtil faptul că inclusiv după încheierea filmărilor, Cornel a recunoscut că a simțit ceva mai mult pentru ea.

Totodată, internauții au insistat să afle și părerea ei despre Iustina, iar Lala le-a făcut din nou pe plac:

„Nu am cum să-mi dau cu părerea la răutățile Iustinei, pentru că eu nici în rolul de ispită nu am fost atât de „vulgară”, cum a fost ea fiind într-un cuplu. Femeia reprezintă bărbatul, ea a uitat acest lucru”.

Se pare că acum, există o tensiune între cei 3, mai ales că în timpul emisiunii Cornel a recunoscut că ar fi mai bine să stea departe de Lala pentru că „nu se poate abține”, iar Iustina a spus clar că nu are ce să învețe de la ea.

Lala nu a reușit să se apropie doar de Cornel, ci și de Robert, primul concurent care a plecat mai devreme acasă pentru că testul relației lui se încheiase atât de devreme.

Ispita a reușit să-i atraga atenția concurentului încă de la primul episod, fapt care a convins-o pe iubita lui de la acea vreme că relația lor este cât se poate de afectată.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Câți bani are, de fapt, Cornel Luchian. Ce afaceri deține și ce profit are

Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a renunțat la numele lui Andrei Rotaru. Mesajul neașteptat pe care l-a postat pe Ins... Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția acidă a lui Andrei Rotaru după toate acuzațiile pe care i le aduc fanii emisiunii. A ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x