Antena Căutare

iUmor, 24 martie 2021. Toma Alexandru, invitatul special, face show total la iUmor

În ediția 6 din sezonul 10 al emisiunii iUmor, invitatul special Toma Alexandru începe cu un show de stand-up despre prostie și curieri.

toma alexandru Galerie
iUmor, 24 martie 2021. Alexandru Toma | antena 1

Toma Alexandru a început show-ul de stand-up cu glume despre prostie și experiențe cu curieri.

“Ce mă deranjează cel mai tare este momentul în care văd că se prinde omul din fața mea că sunt prost”, mărturisește Toma.

El a început cu o poveste legată de cumpărăturile de la Ikea și cum a reușit să cumpere de multe ori lucruri de care nu avea nevoie. Toma spune că a returnat două rulouri de jaluzele la Ikea din cauza faptului că nu a făcut măsurătorile corect.

“Pe-al treilea nici nu l-am mai dus înapoi. L-am îngropat în spatele blocului. Am o gropiță specială pentru lucruri de la Ikea. Am săpat-o singur cu a doua lopățică de la Ikea, că prima nu era ce trebuie ”, spune Toma.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Cristian Popesco a dezvăluit care e fetișul lui. “Ți-ai găsit prieten de nădejde”

Comendiantul a vorbit și despre relația lui cu iubita sa. Cei doi sunt împreună de 4 ani și se pare că ea are impresia că lucrurile sunt serioase, de vreme ce și-a adus haine la el în apartament.

“Eu sunt responsabil să aduc mâncare acasă sau dacă vine curierul să răspund și să vorbesc cu curierul. Ceea ce pentru mine este un coșmar. Mie nu îmi plac oamenii, nu îmi place să vorbesc cu oamenii”, spune stand-up-erul.

Experiențele sale cu firmele de curierat au stârnit hohote de râs

Toma povestește că uneori dădea comandă la supermarket-uri și aștepta să ajungă curierul în mai sau iunie. Mai nou, curierii vin mult mai repede, iar el a avut parte de o surpriză.

“A venit curierul la ușă, deschid ușa. Prietenul meu isteț și alături de el ucenicul lui cred studia tainele misterioase ale mutatului coletului”, povestește Toma.

Poveștile sale despre curieri și trimis colete i-au amuzat teribil pe jurații iUmor, iar publicul a aplaudat furtunos.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Mario Lopez, magicianul care a venit să fure mințile tuturor, e plăcerea vinovată a Deliei

“Momentul lui Toma a fost superb. E un tip care e foarte atent la detalii și foarte sensibil și foarte fin la anumite lucruri pentru că doar așa poți să extragi anumite lucruri ”, povestește Delia.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Un cuplu de tineri părinți se plânge în mod profesionist la iUmor... iUmor, 24 martie 2021. Alexandru și Liana Avădanei, părinții cu lipici la public, stârnesc hohote de râs în rândul juraț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x