Antena Căutare

iUmor, 31 martie 2021. Iulian Paraschiv, magicianul care a venit să-și ia revanșa face furori pe scena iUmor

În ediția 7 a sezonului 10  iUmor, Iulian Paraschiv a venit să se joace cu mințile juraților și ale spectatorilor, impresionând cu un număr de magie.

iulian paraschiv iumor Galerie
iUmor, 31 martie 2021. Iulian Paraschiv | antena 1

Iulian Paraschiv a venit la iUmor pentru că a considerat că ultimul sezon și-a pierdut magia. Concurentul a mărturisit că a venit să își ia revenșa. El a mai fost la iUmor în 2018, în sezonul 5.

Pe atunci el a venit cu Gică, un alt magician, dar se pare că acela i-a stricat numărul, iar Iulian și-a pierdut șansa.

Iulian și-a făcut o intrare pe scenă în forță, scoțând de nicăieri două buchete de flori. Apoi le-a cerut voie juraților să se apropie de masa lor pentru un număru cu cărți de joc.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Cu cipul pregătit, Bill Gates ajunge pe scena iUmor pentru campania de promovare a vaccinului

Concurentul a început cu Cheloo, dar nu i-a ieșit din prima, pentru că s-a încurcat juratul iUmor.

Apoi numărul următor cu cărți a fost senzațional, iar Iulian a primit aplauze furtunoase din partea publicului după ce a ghicit exact cartea pe care o alesese Cheloo.

Pentru următorul număr, cel cu biluța de burete, a avut nevoie de ajutorul Deliei. Magicianul a transformat două bile din burete într-una singură.

Iulian a pregătit un număr cu cercuri și a avut nevoie de ajutorul lui Mihai Bendeac pentru a uni două cercuri. Concurentul iUmor a decis să aducă pe scenă pe cineva din public pentru a fac un nou număr.

În acest punct, publicul și jurații deja nu mai puteau urmări trucurile de magie pentru că păreau că s-au plictisit.

Spectatorul a ales un număru, iar Iulian l-a ghicit.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Iulian Paraschiv

“Unele numere ar fi mult mai bine dacă ar fi cronometrate. Nu ai cum să impresionezi cu truc după truc după truc. (…) Deja gata, m-a pierdut, nu mai pot”, spunea Delia în culise.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Toma Alexandru, invitatul special, face show total la iUmor

“Mi se pare că te-ai pregătit cu foarte mult bun simț pentru această emisiune. Ai zis ceva de copii. Te duci și faci ce?”, îl întreabă Mihai Bendeac.

Iulian Paraschiv a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

“E un copil ambițios, determinat, muncitor, care face asta foarte mult și exersează treaba asta foarte mult. Asta mi-a plăcut, asta am apreciat”, a mai adăugat Delia.

“ Magie pentru copii. (…) Oi fi tu magician, dar vezi că nivelul e de clasă primară”, spunea Cheloo în culise.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 31 martie 2021. Diana Oprea a venit la iUmor cu un număr special, pe acorduri muzicale, dând o altă formă unei ma... iUmor, 31 martie 2021. Andrei Negoiță, actorul cu glume la purtător, s-a dezlănțuit pe scena  iUmor cu glume din desene ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x