Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Duo de senzație la iUmor! Pipino de România a făcut echipă cu melcul și Gică Gavrilă și a ieșit show uriaș! „E un fel de Dan Negru fabricat în China”

Moment de senzație în a șasea ediție din sezonul șapte iUmor, atunci când doi concurenți celebri și-au unit forțele pentru un super număr de comedie!

Moment de senzație în a șasea ediție din sezonul șapte iUmor, atunci când doi concurenți celebri și-au unit forțele pentru un super număr de comedie!

Pe scenă și-a făcut apariția o echipă de șoc formată din Pipino de România și Gică Gavrilă, care a venit alături de o superbă cățelușă!

Unde nu a vrut patrupedul să facă giumbușlucuri a executat Gică, plin de măiestrie. Cât despre Pipino de România, jurații au avut un deja vu nu tocmai plăcut!

„E un fel de Dan Negru fabricat în China”, a glumit Mihai Bendeac despre modul plin de energie al lui Pipino de România de-a se manifesta pe scenă!

Și bineînțeles că nu a lipsit nici celebrul...MELC! Voi că puteați imagina un sezon iUmor fără melc?! A fost surpriza serii!

Delia a tras de manetă și a luat astfel o decizie uriașă: Pipino de România și Gică Gavrilă nu mai au voie să revină în următorul sezon iUmor! Ca trupă, dar nu se știe dacă regula se aplică și dacă vin individual! Rămâne de văzut!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro