Live acumObservator Sport
Prime Time 20:00Observator Sport

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Lumea a râs, dar nimeni n-a înțeles drama morsei Sethward de la iUmor! Care este povestea din spate! „Îmi vine să plâng...”

În cea de-a șasea ediție din sezonul șapte iUmor și-a făcut apariția inclusiv morsa Sethward, care a decis să-și distreze publicul cu acrobații tot mai îndrăznețe!

În cea de-a șasea ediție din sezonul șapte iUmor și-a făcut apariția inclusiv morsa Sethward, care a decis să-și distreze publicul cu acrobații tot mai îndrăznețe!

A încercat să se suie pe mingi, să facă tot felul de giumbușlucuri și publicul a râs! Și ca distracția să fie tot mai mare, morsa noastră a tras mai tare și mai tare și a ajuns chiar să își riște viața...de dragul umorului!

Culmea, în spatele unui număr de comedie stă și o dramă, iar Delia și Mihai Bendeac s-au prins care este adevărul din spatele acestui număr!

Sethward transmite un mesaj social! Numărul său amendează utilizarea animalelor la circ, aruncarea plasticului în mări și oceane, dar și drama artistului de comedie, care ar face orice ca să-și distreze publicul!

Pentru numărul său plin de mesaje sociale, concurentul de la iUmor a primit două Like-uri și a mers mai departe în concurs!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro