Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

iUmor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Top 3 cele mai îndrăgite momente din finala sezonului 7 „iUmor”. Atenție, imagini ce provoacă hohote de râs! „În cazul meu, mama nu a dat unde trebuia!”

Între cele mai îndrăgite momente din marea finală „iUmor” se numără cele în care Dan Țuțu și George Țintă au stârnit hohote de râs, cu glume inteligente, dar și cel în care Cristian Denis a provocat clipe de panică, prin numărul lui periculos.

Top 3 cele mai îndrăgite momente din finala sezonului 7 „iUmor”.

Chiar dacă Mukinka este marele căștigător din sezonul 7 „iUmor”, și următoarele trei momente au fost intens vizualizate pe canalul de YouTube al emisiunii.

1. Dan Țuțu, spectacol de stand-up comedy!

Dan Țuțu, care „s-a născut” pe scena de la „iUmor” și a evoluat aici, a stârnit hohote de râs în finala sezonului 7.

Concurentul a făcut glume despre prea populara replică „să moară mama”, dar și despre vorba „unde dă mama crește”.

„Parcă mă-să îi făcea în ciudă, că tot nu mai murea. La un moment dat, am început toți colegii să zicem să moară mama lui Mihăiță dacă eu te mint. Și la final i-am zis: «Bă băiatule, tu ești sănătos la cap? Păi dacă murea mama ta înainte să te nască erai orfan acum!». Și el a zis: «Da, bă, să moară mama!»”, a glumit Dan Țuțu.

„Am ajuns în armată și am văzut la dușuri - păi cred că mama mea nu a dat unde trebuia, că restul au luat bătaie numai între picioare”, a mai spus el, stârnind din nou hohote de râs.

Dan Țuțu a generat numeroase comentarii pozitive cu numărul lui de stand-up.

„Foarte bun stand-up-ăr, glumele lui sunt de fapt întâmplări reale povestite cu mult haz. Putini sunt care au acest talent. Felicitări!”, „Bravo Tutulica, chiar ai fost extraordinar de bun. Mi-a plăcut foarte mult de tine și ce ai adus pe scena, jos pălăria. Așa da umor. BRAVO!!!” și „Mi-a plăcut. Are umor, are farmec natural. Finalul a fost foarte bun!”, sunt trei dintre reacțiile internauților la momentul lui din finală.

2. Cristian Denis a ținut spectatorii cu sufletul la gură!

Însoțit de o ambulanță, Cristian Denis a arătat încă de la început că a pregătit un număr destul de periculos.

Jocul periculos lansat de Cristian Denis i-a provocat pe jurați să aleagă cine se va așeza pe o pungă care poate să conțină un țăruș. Cum îndrăgitul scamator a reușit să anticipeze alegerile făcute de Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, nimeni nu a fost rănit. I-a șocat pe toți! I-a lăsat cu gurile căscate și cu inima cât un purice!

3. George Țintă a venit „țintă” pe scena „iUmor”!

George Țintă a spus o glumă după alta, amuzându-și publicul! Mihai Bendeac i-a cerut chiar mai multe glume!

„Mi-a spus că face amor cu mine doar dacă îi pun o întrebare la care nu știe să răspundă. M-am uitat în ochii ei și i-am spus: «Tu crezi că băștinașii îl așteptau pe Cristofor Columb în șir indian?»”, a fost una dintre glumele lui George Țintă.

Concurentul nu a ratat nici ocazia să facă glume pe tema Crăciunului. „Eu sunt mai tradiționalist, cu porcii, cu astea… Vă spun! Nu contează cât de mari se fac unii porci, tot mici ajung!”, a spus el, impresionând.

„E puțin zis genial. Mi-a plăcut”, „Cel mai bun din sezonul ăsta!” și „Genial”, au fost doar câteva comentarii ale internauților după ce au văzut momentul lui George Țintă din finala sezonului 7 „iUmor”.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro