Antena Căutare

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Marea finală a sezonului 7 din iUmor a fost plină de momente inedite. Toți concuenții au prezentat juriului tot ce au avut mai bun, însă doar șase au intrat în finală.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7 Galerie
Finala iUmor

Numărul de magie al lui Mario Lopez i-a impresionat pe cei trei jurați în audiții, dar mai ales pe Delia care i-a remarcat atât talentul, cât și frumusețea. „Eu nu mai am soț, nu mai am nimic.”

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Mario Lopez

Mario Lopez a început numărul de magie cu ceva care i-a șocat pe jurați: „Unde e sfârcul?”. Acesta și-a luat sfârcul de pe piept și l-a pus la loc, arătând că trucurile lui sunt inedite și nemaivăzute pe scena de la iUmor. Fascinată de apariția lui Mario, Delia a fost foarte fericită să-l aibă în fața ei: „Momentul tău a fost senzațional”, a comentat aceasta.

Mario a cucerit publicul cu trucul lui cu nisipul infinit. Acesta a umplut scena, la propriu, de nisip. Efectiv, concurentului îi curgea nisip din toate încheieturile. După a încercat cu bachete, joben și expresii magice, Mario a reușit într-un final să oprească cascada de nisip din palma lui.

Deși publicul l-a adorat pe frumosul străin, Cheloo nu a fost de aceeși părere și l-a criticat destul de mult: „Mi se pare că cu toată risipa, numărul a fost cam sărac. Se potrivește bine cu țara noastra, totul e despre sare și pâine. Pâine nu mai avem, sarea e murdară și n-ai ales bine căciula”,a adăugat Cheloo.

Din cauza acestui lucru, Mario nu a mers mai departe primind doar două voturi, însă a fost încurajat să participe și sezonul următor. „Eu cred, am o teorie, el nu a mers mai departe pentru că era prea drăguțel să meargă mai departe. A fost trimis acasă, nu poți să fii drăguț și să fii la iUmor”, a comentat Delia despre eliminarea lui Mario Lopez. „Pot să înțeleg că unor oameni poate să le placă, precum la mâncare. Ce poți să faci?”, a spus Mario după ce a fost eliminat.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Dan Țuțu

Dan Țuțu s-a născut pe scena de la iUmor și a evoluat aici! Cu fiecare număr de standup prezentat a prins și mai multă încredere în el. În această seară a făcut un show senzațional! În marea finală, Dan a venit pregătit să uimească juriul și să câștige votul publicului. Numărul lui de standup a adus numai hohote de răs în sală pentru că talentul lui în ale narațiunii le-a intrat la suflet repede. Acesta a început să vorbească despre prea cunoscuta replică „să moară mama”.

Vorbind din experiența lui cu acest gen de oameni, Țuțu și-a amintit de un coleg de la locul de muncă, care după fiecare frază spune „să moară mama mea”. „Parcă mă-să îi facea în ciudă, că tot nu mai murea. La un moment dat am început toți colegii să zicem să moară mama lui Mihăiță dacă eu te mint. Și la final i-am zis: bă băiatule, tu ești sănătos la cap? Păi dacă murea mama ta înainte să te nască erai orfan acum! Și el a zis da bă, să moară mama!”

Însă Dan nu a uitat să precizeze de copilăria lui și de cum mama lui îl bătea de fiecare dată când îl lua de la joaca pe stradă. De fiecare dată îi spune că unde dă ea, crește. „Și am ajuns în armată și am văzut la dușuri, păi cred ca mama mea nu a dat unde trebuia, că restul au luat bătaie numai între picioare”.

Juriul a fost total impresionat de Dan Țuțu. Mihai Bendeac a recunoscut că acesta are un magnetism care atrage și că este mai mult decât un standuper, este deja un comediant. „Vezi oamenii care s-au adunat în spatele aici, foarte rar se întămplă asta”. Astfel că Țuțu a primit trei like-uri și merge în finală.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Trupa Ha-Rap

Trupa Ha-Rap s-a întors pe scena de la iUmor, însă de data aceasta au întinerit! „Ei sunt dovadă că trap-ul nu va îmbătrâni”, a spus Chello. Bendeac l-a luat la rost pe unul dintre concurenți, care practică meseria de stand-up comedy din anul 2003 dar nu a ales să facă acest lucru în cadrul emisiunii, lucru care l-a scos din sărite pe jurat. „Eu cred că nu ai avut curaj”.

Juraților nu le-a plăcut deloc momentul celor doi, spunând că primul moment a fost mult mai bun. Deși au fost dezamăgiți, aceștia s-au hotărât să le mai dea o șansă trupei. „Faceți ce vreți, cum vreți voi!” Cei doi concurenți au decis să facă două număre de stand-up comedy, iar juraților le-a plăcut mai mult aceasttă variantă: „Eu zic că e mai bine.”

În cel de-al doilea moment, Dumitru a vorbit despre bucureșteni, ardeleni, dar și despre aglomerația din Capitală. „Am senzația că problema este la noi, le-am luat-o înainte. În București și dacă nu te grăbești, te grăbești.”

Multe dintre glumele lor au fost pe placul juriului, iar publicul s-a amuzat copios. „Părerea mea este că au fost destul de buni și ar putea să meargă la vot”, a comentat Chello. Cu toate că momentul a fost mult mai bun decât primul, cei doi nu am primit votul pentru a merge în finala, respectiv la votul publicului, astfel că vor încerca data viitoare. „Nu cred că este corect ce s-a întâmplat”, a adăugat Delia.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Cristian Denis

În aceasta seară, Cristian Denis a venit să pună juriul la încercare. Cu un moment demn de un scamator adevărat, acesta a ținut spectatorii cu sufletul la gură până la final. Însoțit de o ambulanță, Denis le-a arătat încă de la început, atât juriului cât și publicului, că de data aceasta numărul va fi puțin cam periculos. Cu patru scaune în mijlocul scenei, scamatorul de la iUmor a avut nevoie de un asistent, astfel că a rugat-o pe Delia să-i aleagă un cobai din sală.

Delia s-a ghidat după aspectul fizic al unui spectator și l-a ales pe el. Jocul periculos lansat de Denis i-a provocat pe jurați să aleagă cine se va așeza pe o pungă care poate să conțină un țăruș. Se pare că scamatorul a reușit să anticipeze alegerile făcute de Chello, Delia și Bendeac, astfel că nimeni nu a fpst rănit în decursul numărului.

„Cristian Denis este unul dintre cei mai acri producători de magie. Are un număr morbid, sinistru, un rânjet total nepotrivit și neprietenos pentru un magician. De aceea cred că este foarte inteligent pentru faptul că se prezintă ca și scamator”, a spus Cheloo despre concurent.

I-a șocat, i-a lăsat cu gurile căscate și cu inima cât un purice, iar după toate aceste lucruri, Denis a reușit să meargă în finală. Cu trei like-uri, Denis poate fi votat prin SMS la 1313 și poate fi câștigătorul sezonului 7 de la iUmor.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Alex Șerban

Alex Șerban a intrat în forță pe scena de la iUmor! Numărul lui de stand-up a fost de senzația, iar publicul s-a bucurat de prezența lui. „Nu mă așteptam să ajung în finală, nici nu mi-am propus. La mine toată chestia a fost să mă duc, să nu mă duc, să spun eu ce vreau, să iasă bine” , povestește Alex Șerban.

Glumele lui au provocat râsete puternice în sală, iar umorul lui, așa cum ne-a obișnuit s-a bazat pe persoane lui. Acesta s-a autoironizat pe scenă: „Am observat că o gramadă de băieți au rușinea asta de a purta izmene, mare chestie să porți izmene, le porți pentru tine. Jumate de viața le-am purtat forțat, acum le port de nevoie.”

Numărul lui Alex Șerban nu i-a impresionat pe cei trei jurați, fiind unul mediocru. „Ai fost un corparatist care spune glume la birou. Părerea mea este că, chiar și la început era foarte multă dorință de a-i da omului încredere, dar energia s-a scurs rapid”.

„Eu dacă aș fi telespectator aș vota ceva spectaculos, n-aș vota un simpatic și atât sau un om care trece clasă. Aș vota ceva senzațional și ceva spectaculos”, spune Delia. „Glumele tale, domnul Șerban, nu au ajuns la noi și nu le-am ținut minte și cumva ești un mister. Nu ești de finală”, a adăugat Cheloo.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Andrei Jitcă și Adrian Constantin

Andrei Jitcă și Adrian Constantin au venit din nou să le cânte juraților! De data aceasta, băieții au interacționat mai mult cu juriul decât de obicei. Numărul de roast i-a avut ca actori principali pe cei trei jurați. Aceștia au avut rolul de arăta diferite obiecte, iar concurenții au făcut diferite rime. „Erau exact ca doi păsărici de aia mici care au senzația că sunt doi cocoși, dar nu sunt”, a spus Delia despre momentul celor doi din audiții.

Adrian și Andrei speră să primească un like de la Cheloo, cel mai dur jurat din cadrul emisiunii. „Haide că o să iasă frumos, o să ne dea și Cheloo like. Îl facem frumos în seara asta.”

„Sunt capabil să duc mult și cam în orice direcție, dar să vină doi puști de 18 ani, tu să ai dublu vârstei lor, tu accepți o construcție de două rime mișto, încă o construcție, de două ori, de trei ori, dar când vezi că faci doar treaba asta”, a comentat Bendeac.

Se pare că numărul băieților nu a fost pe placul lui Cheloo. Acesta nu le-a dat like-ul lui, astfel că cei doi băieți nu merg mai departe în lupta pentru marele premiu de 20.000 de euro. „Mulțumim, la revedere”, au fost cuvintele lui Cheloo despre momentul celor doi.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Patrick Cottet

Așa cum ne-a obișnuit, Patrick a făcut un show de senzația în ultima seară de iUmor din acest sezon. Cu numerele lui artistite a cucerit publicul și a transmis un mesaj pe care nu mulți îl pot transmite.

Experiența lui umană l-a ajutat să pună în scenă obiceiurile oamenilor dimineața, printr-un mod artistic și amuzant. „Un artist desăvârșit, incontestabil, face artă din momentele lui”, a spus Delia, vizibil fascinată de prezenta francezului pe scena de la iUmor. Numărul din această seară a fost făcut cu aceeași eleganță și profesionalism ca până acum, iar Patrik parcă s-a întrecut pe el. „Nu sunt deloc stresat. Dacă tu te distrezi pe scenă și oamenii se distrează. Asta te face să te simți câștigător”, a declarat Patrick.

Shimonoselile lui și expresiile faciale au provocate răsete în toată sala. Are un talent rar, iar acest lucru i-a adus admirația juriului. „Patrik pentru noi este deja un caz social. Este un scai, o râie, venită din Franța, care vine, și indiferent de subiectul ales, te atrage în capcana lui”, a spus Cheloo.

Patrik a cucerit juriul, publicul, ceilalți concurenți și inimile tuturor celor care i-au văzut numerele. Jurații iau dat like-urile care l-au dus direct în finală, iar voi puteți să-l votați pe Patrik prin SMS la 1313 imediat după Start Vot.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

George Țintă

Așa cum ne-a obișnuit, George Țintă a întrat direct în pâine imediat cum a intrat pe scena de la iUmor. Glumele lui scurte au bucurat juriul.

Din experiența lui de viață, George a prezentat atât juriului cât și publicului o serie de glumițe care i-a amuzat copios. Acesta a vorbit despre fosta lui iubită, despr sărbători și despre bunica lui! Toate glumele fiind amestecate și pline de umor. „I-am cumpărat bunicii mele un telefon de ultimă generație și am întrebat-o dacă vrea și o husă la el. Mi-a răspuns că nu, pentru că deja a pus un mileu peste el”, a spus George.

Juriul a fost încântat de apariția lui Țintă pe scenă, astfel că Bendeac a mai cerut câteva glume după ce George se pregătea să încheie momentul. Cum nu se putea altfel, acesta a primit trei like-uri și astfel merge la vot.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Eduard și Bianca

Bianca și Eduard au ajuns foarte aproape de a pune mâna pe premiul cel mare. De data aceasta, au îndulcit numărul lor de magie cu o plăcintă primită drept în față!

Cei doi au pregătit un număr de magie pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și au hotărât, în cazul în care ceva merge prost, să fie răzbunați cu plăcintă. „Ne-o asumăm maxim, e totul sau nimic astăzi.”

„Nu e o chestie de șantaj emoțional, pur și simplu așa sunt eu. Sunt mai emotivă pur și simplu. O să plâng în camera de hotel, nu pe scenă”, a explicat Bianca despre momentul în care a îzbucnit în plâns pe scenă.

Cei doi concurenți au fost răzbunați cu o plăcintă în față, pe motivul că au greșit numărul. Însă, plăcinta era de mere, fructul tras de către Delia. „Nu îmi venea să fac asta pentru că mi se părea, nu știu, ca și cum fac o răutate gratuită. Era și o femeie în fața mea, doamne”, a spus Bendeac.

„Mi se pare că ați făcut o mare greșeală, din punctul meu de vedere nu mi-a plăcut. Consider că puteți mai mult. Tu ai jucat foarte prost, plăcinta arată îngrozitor. Nu înțeleg de ce v-ați stricat imaginea cu plăcinta asta”, a comentat Cheloo.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Bogdan Iancu

Bogdan Iancu s-a întors pe scena de la iUmor dornic să pună mâna pe premiul cel mare! Cu un număr plin de glume picante. Acesta este concurentul cunoscut pentru faptul că nu o urmărește pe Delia pe Instagram, după ce artista i-a dat acestuia cerere de urmărire. În audiții, Delia a fost deranjată de gestul concurentului.

„Bună, esti cumva o gară? Că faci orice pe ron” , este una dintre glumele cu care concurentul a încercat să îi impresioneze pe cei trei jurați. „Bine, e bună asta.”

Bendeac s-a distrat de minune în timpul momentului pregătit de Bogdan Iancu. „Bă, esti nebun. Proporția de chestii faine a fost foarte mare, jur. Recunosc în câteva dintre glume m-am distrat foarte tare”, explică acesta.

„Când faci aceste asocieri de cuvinte, uneori pun accentul greșit în limba română. E o chestie pe care o urăsc și la rap”, a comentat Cheloo.

„Cred că ar trebui să puneți puțin caracter în ceea ce faceți. Ceva să vă facă să vă diferențiați de alții, un stil, ceva personal. Poantele pot fi bune”, a adăugat Delia.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Silviu Gherman

Silviu Gherman a venit din nou cu cel mai inedit moment de la iUmor. Acesta a făcut o transmisiune în direct alături de personajele Adrian Păunescu și Iosif Sava.

Acesta a purtat un dialog senzațional cu cele două personalități arătând din nou cât de creativ este, îmbinând o un moment artistic cu umorul specific doar lui. Delia și Bendeac au fost fascinați de prezentarea lui Silviu și îl văd deja în marea finală.

Gherman a încercat să le spună o poezie celor doi critici literari, însă nu a decurs așa cum și-a dorit acesta. Încercând din greu să spună un poem despre mașina lui de spălat, Silviu a fost întrerupt de cei doi, arătând exact felul în care reacționează persoanele vârstnice.

Juriul a fost fascinat de numărul acestuia, considerând-ul cel puțin unul dintre cele mai bune numere văzute la iUmor. „Ce am văzut acum este de departe cel mai interesant număr de comedie din istoria iUmor”, a spus Mihai Bendeac.

Silviu Gherman a primit ceea ce merita, respectiv cele trei like-uri care să-l ducă mai departe în finală. Arta lui trebuie să devină cunoscută, iar publicul îl poate ajuta să câștige premiul cel mare.

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Mukinka

Așa cum ne-a obișnuit, concurentul Mukinka a făcut show pe scena de la iUmor în această seară, prezentând într-un număr de stand up diferit de cele văzute până acum.

Concurentul nostru de culoare a început în forță! Acesta a vorbit despre tradițiile românilor atunci când se sărbătorește ziua de nume explicând cum se zice „La mulți ani” și cum se pupă sărbătoritul de Sfâtntul Andrei și de Sfântul Ion, și a specificat că numele lui nu se găsește printre sființii români, astfel că lui, lumea îi urează toate cele bune de Black Friday.

Glumele lui cuprind multe lucruri ciudate specifice României, și din acest motiv a fost foarte apreciat de juriu. Aceștia consideră că pentru un om care nu s-a născut în această țară, și care e de puțin timp aici, a reușit să descifreze comportamentul cetățenilor.

Discursul lui a fost o combinație între engleză și română, însă, de remarcat este faptul că expresiile în română nu sunt spuse la întâmplare, ci doar acelea care sunt cunoscute ca fiind emblema românilor.

Mukinka este căsătorit cu o româncă și în ianuarie va fi tatic de fetiță. Acesta a povestit atât pentru juriu cât și pentru public cum decurge relația dintre el și familia soției lui și mai ales că oamenii care află că așteaptă un copil sunt total uimiți: „toți mă întreabă când vine caffe latte”, din cauza culorii lui combinată cu a soției sale.

Juriul a fost total impresionat de apariția lui Mukinka și au ținut să precizeze că este un număr mult mai bun ca cel din audiții. Cheloo îl consideră unul dintre cei mai inteligenți concurenți și îi admiră atitudinea. A știut să se facă remarcat, astfel că Mukinka merge în finala iUmor, primind trei like-uri din partea juriului. În puteți vota pe Mukinka prin SMS la 1313 după Start Vot!

Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară din sezonul 7

Dan Badea

Dan Badea a încheiat seara marei finale de la iUmor cu un număr fantastic de stand up. Coprezentatorul emisiunii a urcat pe scenă și a vorbit despre colinde și supestiții. Acompaniat de melodia „Let is snow”, Badea a intrat pe scena iUmor pregătit să destindă atmosfera pentru concurenții care vor urma. Acesta a vorbit puțin despre ce înseamnă sărbătorile de iarnă în România și despre cum melodiile americanilor sunt cu mult diferite de cele ale noastre. „Avem și noi niște melodii de zici că a murit Moș Crăciun!”

Nici colindătorii nu au scăpat de comediantul nostru. Acesta a descris momentul când apar copilașii înghețați la ușile românilor și arată exact ce fel de popor suntem prin modul cum cântă colindele: „Suntem un popor de oameni triști, băi băiatule!”

Pentru că este vineri 13 și cu siguranță sunt mulți superstițioși în sală, dar și în spatele ecranelor, Dan Badea a dat câteva exemple de superstiții ciudate, găsite de el pe internet: „Se zice că dacă sunteți 13 persoane într-o încăpere, cel care stă lângă oglindă va muri. Îți dai seama ce înseamnă să stai să numeri câți sunteți în cameră și apoi să va mutați toți pe partea cealaltă a oglinzii?”

De asemenea, Badea le-a dat un exemplu și juraților, care mereu se fotografiază în pauze: „Cică dacă trei persoane își fac un selfie, cel din mijloc va muri primul. Delia?”. Jurații s-au bucurat de prezența coprezentatorului pe scenă și au râs cu poftă la glumele lui.

VIDEO: Dan Badea a încheiat marea finală de la iUmor cu un număr senzațional de stand up! „Suntem un popor de oameni str... Finala iUmor, lider detaşat de audienţã! Mukinka este câștigătorul sezonului 7 iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x