Căutare Live

După ani de zile de luptă împotriva cancerului, Kylie Minogue îşi uimeşte fanii! "Prinţesa muzicii pop" a pozat NUD la cei 50 de ani ai săi: "Începe o nouă decadă"

Kylie Minogue a marcat împlinirea a 50 de primăveri într-un mod cu totul special. Cântăreața australiană și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu o imagine provocatoare, dintr-un pictorial nud, în care apare acoperită doar de o chitară.


Kylie Minogue a marcat împlinirea a 50 de primăveri într-un mod cu totul special. Cântăreața australiană și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu o imagine provocatoare, dintr-un pictorial nud, în care apare acoperită doar de o chitară.

Fotografia a fost postată pe Twitter și în numai câteva ore a strâns numeroase comentarii și aprecieri, scrie The Telegraph. Prințesa muzicii pop, așa cum este supranumită artista, a postat pe Twitter fotografia, însoțită de mesajul:

„Așa începe o nouă decadă. Sunt foarte recunoscătoare pentru toate oportunitățile pe care mi le-a dat viața până acum. 50…Tot înainte!”.

]După ani de zile de luptă împotriva cancerului, Kylie Minogue îşi uimeşte fanii! "Prinţesa muzicii pop" a pozat NUD la cei 50 de ani ai săi: "Începe o nouă decadă"

Kylie Minogue a fost diagnosticată cu cancer mamar în anul 2005, cântăreaţa fiind nevoită să apeleze la o intervenţie chirurgicală şi la chimioterapie. După un an, cântăreaţa australiană a revenit pe scenă şi de atunci a susţinut numeroase concerte.

Aceasta a fost desemnată cea mai influentă dintre celebrităţile ce au suferit de cancer mamar, în urma unui sondaj organizat de Amoena, un brand vestimentar specializat în lenjerie intimă, în Marea Britanie, cântăreaţa australiană fiind apreciată pentru curajul de a anunţa în mod public că suferă de această boală şi pentru onestitatea ei.

„Kylie a fost sursă de inspiraţie pentru multe femei din lume, făcându-le să vorbească în mod deschis despre temerile lor, încurajându-le să creadă că vor trece cu bine peste acest moment dificil. Mastectomia zdruncină din temelii încrederea unei femei în propria-i frumuseţe şi imagine, iar celebrităţi precum Kylie joacă un rol vital în ceea ce priveşte creşterea nivelului de conştientizare în rândul publicului“, s-a arătat în urma sondajului.

Femeile, cucerite de o nouă modă bizară pe Instagram! Ce trebuie să faci... Cum să te asortezi la un eveniment cu jumătatea ta...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri