Aerobed PakMat - o saltea perfecta pentru oaspeti

Presupunand ca nu locuiti intr-o vila cu 12 camere, o saltea mobila, usoara si in acelasi timp foarte utila e un accesoriu de nelipsit.

Simpatica saltea vine intr-o carcasa cilindrica care e in acelasi timp spatiu de depozitare si pompa de umflare. Spre deosebire de alte produse de acest tip, AeroBed se instaleaza foarte usor, putand fi "pusa pe picioare" chiar si de un copil.

Ca tot vorbim despre accesorii inteligente, trebuie sa stiti ca din momentul despachetarii aveti nevoie doar de un minut pentru a beneficia de un pat in adevaratul sens al cuvantului.

Aerobed PakMat e construita din materiale rezistente, astfel incat somnul va fi unul linistit iar intretinerea mai usoara ca oricand. Petele sau murdaria acumulate in timp se sterg rapid, deoarece nimic nu patrunde in profunzime. Avand doi metri lungime si 66 de centimetri latime, poate acomoda orice persoana, in orice conditii.

Salteaua costa 60 de euro, insa de acesti bani veti avea un pat pe care sa-l folositi cand vreti. Cu putine sacrificii, poate acomoda chiar si doua persoane - o caracteristica ce-o va face iubita oricand.

foto: sportlantis.com

Ultimele știri