Căutare Live

Top 5 obiceiuri care afecteaza modul in care arati

Asa cum exista activitati care iti imbunatatesc imaginea, exista si obiceiuri care ti-o afecteaza, uneori iremediabil. Pentru a sti ce ar trebui sa schimbi pe viitor, iti prezentam, mai jos, 5 obiceiuri la care ar trebui sa renunti.

1. Folosirea oricarui produs de ingrijire pentru fata

Barbatii nu acorda o atentie sporita produselor de ingrijire in general, in sensul ca nu sunt fideli unei marci, ci cumpara ceea ce este disponibil la un moment dat. Avand in vedere ca pielea fetei este foarte sensibila, ai putea incerca sa folosesti un produs special creat pentru tipul de ten pe care il ai. Retine! Ingrijirea nu e o activitate tipic feminina.

2. Consumul excesiv de alcool sau cafea

Alcoolul si cafeaua sunt substante diuretice. Ele faciliteaza eliminarea apei din organism. Avand in vedere ca in compozitia corpului uman apa se regaseste intr-o proportie de 70%, ar trebui sa te hidratezi constant, pentru a asigura o buna functionare a celulelor si o culoare naturala a pielii. De altfel, e recomandat sa bei 8 pahare de apa pe zi.

3. Atingerea excesiva a fetei

In perioada dintre doua spalari consecutive, mainile tale vin in contact cu diferite obiecte, unele din ele continand bacterii, altele grasimi. Cand iti atingi fata, toate acestea se transfera pe piele si raman acolo pana la urmatoarea spalare. Pe de alta parte, acest obicei duce la aparitia prematura a ridurilor.

4. Fumatul

S-a demonstrat stiintific faptul ca jumatate din substantele aflate in compozitia tigarilor sunt cancerigene. Fumatul afecteaza culoarea pielii si accentueaza ridurile deja existente.

5. Caratul bagajelor

Nu numai ca aceasta activitate iti afecteaza coloana vertebrala, dar are efecte si asupra modul in care arati. Un barbat cocosat este perceput de femei ca fiind lipsit de incredere in sine.

foto: commons.wikimedia.org

Afla de ce si-au pierdut rosiile gustul!... VIDEO! Targuri de produse traditionale romanesti la Sibiu si Campina...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri