- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Lidia Fecioru a dezvăluit, pentru un post de televiziune, care este băutura care reglează tensiunea arterială, dar și cum se prepară. Iată ce a declarat Lidia Fecioru despre beneficiile acestei băuturi, care promite să facă minuni pentru sănătate!
Cum se prepară băutura recomandată de Lidia Fecioru pentru reglarea tensiunii arteriale. „Se face o cură de șapte zile”
Lidia Fecioru a spus că băutura se prepară din oțet, ghimbir, usturoi, miere și sucul de la o lămâie, potrivit Spynews. Specialista susține că această băutură este mult mai eficientă în ceea ce privește problemele legate de tensiunea arterială comparativ cu medicamentele.
Citește și: Obiceiuri alimentare care scad tensiune arterială. Care sunt sfaturile specialiștilor
„Acesta este un leac pentru persoanele care au probleme cu tensiunea. Sunt 150 g de ghimbir pe care îl dăm pe răzătoare, un căţel de usturoi şi adăugăm o lingură de oţet, o lingură de miere şi una de suc de lămâie. Amestecăm şi lăsăm această compoziţie la frigider pentru două zile. După cinci zile, începem să consumăm şi să luăm pentru șapte zile. Ne ajută că de multe ori poate medicamentul nu îşi face efectul”, a explicat bioenergoterapeuta pentru postul de televiziune, citat de aceeași sursă.
Lidia Fecioru recomandă și cura cu ceai de usturoi. Cum se prepară acest ceai și la ce este bun
Lidia Fecioru a adus în discuție și ceaiul de usturoi, care are la rândul său nenumărate beneficii pentru organismul uman. Această cură de tratament se consumă timp de cinci săptămâni. Bioenergoterapeuta a explicat cum se preapară ceaiul de usturoi:
„Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme. Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră”, a explicat specialista.
Specialista a mai adăugat că ceaiul de usturoi este bun pentru rinichi, sânge, vedere, creier, circulație, dar și pentru paraziți.
„Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi. Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, trei pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte”, a mai completat bioenergoterapeuta.
Citește și: Ce spune cafeaua pe care o bei despre tine și personalitatea ta