Antena Căutare

MediCOOL revine la Antena 1 cu un nou sezon din 26 februarie

Un nou sezon MediCOOL va putea fi urmărit la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 12:00. Alături de gazda emisiunii, dr Mihai Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni) şi dr. Elena Popa (medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală), începând din acest sezon, telespectatorii le vor putea urmări pe Carmen Brumă (autor programe de slăbit) şi Ana Barbu (consultant certificat în somnul copiilor).

echipa-medicool Galerie
Un nou sezon MediCOOL va putea fi urmărit la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 12:00. | Antena 1

„Mă bucur foarte tare că primul sezon a venit cu un feedback foarte bun. Am primit multe mesaje, atât eu, cât şi colegii mei, în care oamenii ne spuneau că sunt foarte bucuroşi că în sfârşit pot primi sfaturi de specialitate, pe înţelesul lor.

Citește și: MediCOOL, sezon 1, episod 17. Despre masculinitate toxică, lipoedem, infarct miocardic și când apelăm la fitoterapie

Au fost şi mesaje în care ne rugau să mutăm emisiunea un pic mai târziu, aşa că am schimbat şi ora – 12:00 – ca să putem avea cu toţii cele minimum 8 ore de somn de weekend înainte de emisiune. Aşadar, vă invităm să urmăriţi noul sezon MediCOOL, în fiecare sâmvătă la Antena 1. Ne păstrăm promisiunea de a face din doctor un prieten care merită cât mai des vizitat!”, a declarat gazda emisiunii, medicul Mihail Pautov.

MediCOOL revine la Antena 1 cu un nou sezon, în fiecare sâmbătă, de la 12:00

În fiecare săptămână, dr. Mihai Pautov, dr. Elena Popa, Carmen Brumă şi Ana Barbu, alături de invitaţii săi, medici din diverse specializări, vor discuta o serie de subiecte legate de sănătate şi vor răspunde întrebărilor venite de la telespectatori. În acest sezon, emisiunea va veni cu mai multe sfaturi practice pentru telespectatori şi mai multe subiecte legate de nutriţie şi modalităţi de a slăbi sănătos.

Carmen Brumă şi Ana Barbu se alătură echipei MediCOOL

Carmen Brumă şi Ana Barbu vor face parte din echipa MediCOOL, în cel mai nou sezon al emisiunii ce va avea premiera pe 26 februarie, la Antena 1.

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanţă cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a declarat Carmen Brumă.

Citește și: MediCOOL, sezon 1, episod 16. În dialog cu pediatrul Mihai Craiu, despre depresia postpartum, varice și cum să renunți la fumat

„Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesionişti în domeniul lor, cool şi informaţi. Sper ca toată povestea experienţei mele de mamă, cu anxietăţi şi zâmbete, nesomn şi împliniri, frustrări şi bucurii să folosească şi altor părinţi care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii şi întrebări. Abia aştept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre”, a declarat Ana Barbu, consultant certificat în somnul copiilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x