Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Mia și Ermina, scandal cu înjurături în direct: ”Asta e tot o înjurătură în greacă”

Atitudinea doamnei Mia a reușit să deranjeze fetele din competiția Mireasa, însă nici doamna Ermina nu a rămas indiferentă.

Atitudinea doamnei Mia a reușit să deranjeze fetele din competiția Mireasa, însă nici doamna Ermina nu a rămas indiferentă

Antena 1

După ce mama lui David le-a criticat pe fete, spunând că nu a putut dormi din cauza lor, acestea s-au revoltat și au discutat despre felul în care ea obișnuiește să se poarte.

Bianca a subliniat faptul că procedează în acest fel ”pentru că i se permite”, în timp ce Mădălina și Andreea au dezaprobat comportamentul doamnei Mia.

Mama lui David s-a apărat zicând că avea o migrenă și nu a reușit să intre în posesia unei pastile, însă argumentul ei nu a fost considerat suficient.

Citește și: David și Andra, reproșuri în lanț. Ce se întâmplă între ei cu doar 10 zile înainte de Finală

După acest episod, doamna Mia a fost protagonista unui nou moment care a provocat deranjul celorlalți concurenți.

S-a întâmplat după bătaia cu făină dintre Ștefania, Andreea și Alexandru, când aceasta le-ar fi atras atenția că fac mizerie.

Doamnele Ermina și Mia, înjurături în direct

Acest lucru a fost adus în discuție de către Ermina, care și-a spus oful în emisia live.

”Atunci nu a spus că o deranjează risipa alimentelor, țipa de curățenie. Asta a fost discuția, în condițiile în care dimineață făcuseră fetele curat. După au făcut Ștefania și Alexandru. Ei nu au voie să se joace seara, nu au voie să stea mai târziu, nu au voie să facă nimic.

Citește și: Ștefania, despre interacțiunile dintre Bianca și Mihai: ”Discuțiile lor sunt stupide”

Trebuie să stea, dacă se poate, la ora 22 să fie în pat ca să se odihnească mamele. Mamele sunt obosite și muncesc foarte mult toată ziua. O mamă...”, a spus doamna Ermina.

Replica Miei nu a întârziat să apară: ”Mă-ta. Nu înțeleg limbajul de mahala pe care îl folosești.”, i-a zis aceasta.

”Mai mahala ca tine nu există aici, ai înjurat și oamenii ăștia din staff. Toată ziua numai să înjuri știi. Altceva nu știi mai bun de atât. Știți ce înseamna asta, nu? Asta e tot o înjurătură în greacă. Atât poate. Pe toți ne-ai luat la rând.”, a continuat Ermina.

Citește și: Mama Andrei nu vede cu ochi buni apropierile dintre David și Ștefania. Ce a sfătuit-o pe fiica ei