Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Viorica a părăsit competiția de urgență. Ce s-a întâmplat

Doamna Viorica a fost nevoită să părăseasca competiția Mireasa.

Doamna Viorica a fost nevoită să părăseasca competiția Mireasa

Antena 1

Bunica lui Ștefan are grave probleme de sănătate, iar tatăl lui Ștefan a sunat plângând și i-a cerut ajutorul doamnei Viorica.

”A primit mami un telefon că bunica, femeia care m-a crescut, e foarte bolnavă și moare. Pleacă mâine acasă.”, i-a spus Ștefan Carinei.

La testimoniale, gândurile doamnei Viorica au zburat către fiul său.

”Am vorbit cu el, i-am spus să fie calm, cuminte. Îl văd mai apropiat de Carina și Alexandra. Îmi place de Carina. Îmi pare rău că plec șă-l las aici. O să-mi lipsească ce faceam aici. O să-mi fie dor de toate fetele și de mame.”, a afirmat aceasta.

Citește și: David și Mia, luați deoparte de Simona Gherghe. Ce s-a întâmplat cu cei doi

Plecarea doamnei Viorica vine la câteva zile după ce Ștefan a încălcat regulamentul, lucru care a afectat-o.

Ștefan a încălcat regulile și a discutat cu fosta sa iubita

În timp ce concurenții au primit telefonul mobil de la co-prezentatorul Dima pentru a participa la concursul de pe Tik-Tok, Ștefan a folosit smartphone-ul pentru a comunica cu fosta sa iubită.

”Te iubesc, Lori, sunt Ștefănuț. Nici eu nu te las. Să ai grijă de tine”, ”Frumoasa mea, să ai grijă de tine”, i-a scris concurentul de pe pagina oficială de TikTok a emisiunii.

Imediat, acesta a primit un mesaj de la staff prin care era atenționat că va fi sancționat, dar și că ceilalți concurenți nu vor mai avea acces la telefon.

Citește și: La cinci zile după ce a intrat în competiție, Andreea și Alexandru formează oficial un cuplu

Curioasă, Claudia a încercat să afle cui i-a scris Ștefan, însă băiatul a fost de neclintit. Și doamna Viorica s-a arătat foarte afectată și chiar a plâns în ziua respectivă.

Doamna Ermina crede că reacția doamnei Viorica a fost provocată de insistențele Claudiei, nu de faptele fiului său.

”Fata asta nu-l lasă deloc în pace. Nu-l lasă deloc, unde e el e și ea. I-a spus și el: dar lasă-mă în pace. Dacă Ștefan e în bucătărie, e și ea acolo. Lasă-l în pace. Nu ai pic de demnitate. Atât știi, să râzi.”, a declarat doamna Ermina în timpul emisiei live.

Mireasa 2020, sezon 2. David și Mia, luați deoparte de Simona Gherghe. Ce s-a întâmplat cu cei doi... Mireasa 2020, sezon 2. Răsturnare de situație în cazul lui Cătălin și Denisa. Ce spun cei doi despre finalul relației...
Ultimele știri
x