Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Amalia și John formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat

Amalia și John formează oficial un cuplu. Cei doi s-au sărutat în timpul petrecerii de sâmbătă, 30 octombrie 2021.

colaj de imagini cu amalia si john de la mireasa sezon 4 Galerie
Amalia și John formează oficial un cuplu. Cei doi s-au sărutat în timpul petrecerii de sâmbătă, 30 octombrie 2021 | Antena 1

Cu doar câteva ore înainte, John îi explica Amaliei faptul că diferența de vârstă dintre ei le poate aduce probleme. Băiatul are 32 de ani, în vreme ce tânăra are 22.

”10 ani, mie nu mi se pare o diferență mare.”, a zis Amalia. ”Peste 10 ani, eu o să am 40, tu 30”, a spus și John.

Totuși, cei doi au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat, în timp ce stăteau așezați pe canapea.

Amalia și John de la Mireasa sezon 4 formează oficial un cuplu

În emisia live Mireasa, după ce moderatoarea Simona Gherghe i-a întrebat dacă formează un cuplu, tinerii au confirmat.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru, despre refuzul Adelinei de a-și lua ”La revedere” de la el și Ana: I-aș fi zis ceva

”Da, suntem un cuplu”, au zis amândoi. ”Bineînțeles că o iau la Brașov, în material o mai tachinam. Și ea încearcă să mă tachineze. Și eu sunt foarte hotărât să mă căsătoresc. Vedem dacă lucrurile vor decurge cum trebuie.”, a explicat John, care s-a prefăcut, în discuția inițială, că nu o înțelege pe Amalia când spunea că nu se vor muta împreună la Brașov.

”Eu mă duc la Brașov, nu știu tu”, zicea el când bruneta îl întreba dacă vor locui la Brașov după ce competiția va lua sfârșit.

Cine este John de la Mireasa sezon 4

Ion Ilie are 31 de ani și a intrat în casa Mireasa pentru a-și cunoaște jumătatea. Acesta este pasionat de Body building, pe care a ajuns să-l și predea. Nu-i place să fie mințit și este un romantic incurabil.

Înainte de intrarea în competiție, John a spus că a fost atras de două fete din casa Mireasa din punct de vedere fizic. Îi plac brunetele, femeile care sunt fit.

Citește și: Alex și Ana, ceartă din cauza alcoolului și lui Ion: ”A înnebunit ăla”

John este din Brașov și îl cunoaște pe Victor. Se știu datorită sportului și se întâlnesc des pentru a practica antremanente în sala de sport. John are 1.87 metri și cea mai lungă relația a sa a fost de un an și două luni. Noul concurent a mai spus că dacă nu depășește despărțirea, nu se aruncă în ceva nou.

Mireasa 2021, sezon 4. Alexandru, despre refuzul Adelinei de a-și lua ”La revedere” de la el și Ana: I-aș fi zis ceva... Mireasa 2021, sezon 4. Doamna Alina, deranjată că Victor i se confesează Andradei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x