Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. De ce s-au despărțit Anamaria și Bogdan din sezonul 3. Ce s-a întâmplat între ei

Anamaria și Bogdan de la Mireasa sezon 3 s-au despărțit. Cei doi nu au dorit să dezvăluie motivele care au dus la separare, însă fosta concurenta a rememorat lucrurile care au distrus, ușor ușor, relația lor.

colaj de imagini cu anamaria lapustea si bogdan de la mireasa sezon 3 Galerie
Anamaria și Bogdan de la Mireasa sezon 3 s-au despărțit. Cei doi nu au dorit să dezvăluie motivele care au dus la separare, însă fosta concurenta a rememorat lucrurile care au distrus, ușor ușor, relația lor | Antena 1

”Cred că niciunul nu eram pregătit, în sinea lui, de căsătorie. Am avut o anumită frică. Nu că nu ne-am fi dorit, că până la urmă de aia faci pasul, dar asta a fost. (...) Eu cred că Bogdan nu a fost sincer cu el, în ceea ce a simțit el. Nu cred că a fost influențat. Nu îl văd o persoană influențabilă și, totuși, într-un fel da. Eu l-am văzut într-un fel anume. Îmi pare rău că el a dat dovadă că nu e ceea ce am văzut eu în el.”, a zis Anamaria la Mireasa Confesiuni.

Anamaria a subliniat faptul că nu are niciun regret legat de experiența Mireasa și căsătoria cu Bogdan.

”Ne potriveam, aveam puncte în comun și vibe-ul ăsta al nostru. Cred că asta au văzut și părinții.”, a afirmat Anamaria.

De ce s-au despărțit Anamaria Lăpuștea și Bogdan de la Mireasa sezon 3

După Finala Mireasa, Anamaria și Bogdan au rămas câteva zile în București, la munte. ”A fost nebunie. Impactul din social media...”, a spus fosta concurentă.

O lună întreagă, cei doi au stat în România și apoi au plecat în Franța. ”Eu eram așteptată și am plecat direct acolo la muncă. Apoi ne-am dus în zona de munte. Am zis să încercăm și încercat a fost. Am avut același loc de muncă, am lucrat împreună. (...) Pentru noi, fiind la început, cred că a jucat un mare rol. E greu să faci diferența, mai ales în bucătărie, e un stres continuu.

E o meserie destul de grea și... Nu am avut timpul ăla de cunoaștere, să mergem, să avem mai multe momente. A fost direct așa, intens. E greu să faci diferența cum ești la muncă și cum ești acasă. La muncă ești de dimineața până seara și acasă iar îi vezi fața. E greu. La muncă, în general, am fost foarte pro”, a povestit Anamaria Lăpuștea.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Deși despărțiți, Andra și Armando sunt încă soț și soție. De ce nu au divorțat

La muncă erau o pereche foarte bună, profi, dar asta le-a afectat viața personală. ”Au fost tensiuni, bineînțeles. Eu la muncă sunt într-un fel, acasă în alt fel. La muncă și el e o persoană total diferită.”, a mai adăugat tânăra.

Întrebată care a fost momentul în care nu au mai mers lucrurile, Anamaria a spus că Bogdan ar trebui să răspundă la această întrebare: ”Îmi vine să și râd și nici nu prea vreau să vorbesc despre asta. Bogdan a avut anumite live-uri, eu am primit anumite mesaje. M-a amuzat situația în sine și conjuctura în care a fost. Personal, nu am să povestesc. Încă suntem căsătoriți, aștept actele de divorț. Bogdan o să vadă, prin ultimul mesaj a spus că va face procesul și încă aștept.

Nu avem nimic de împărțit, nu a fost niciun scandal. Suntem de comun acord. Nu e nicio neînțelegere. Pur și simplu aștept. În afară de necesar, eu prefer să nu mai comunic. Eu știu ce a fost și el știe. Eu cred că dacă stai așa să justifici, cred că oarecum în sinea ta e nevoie să liniștești ceva. Tocmai, să ai aprobarea. Eu nu am dat undă la așa ceva și nici nu o să dau. El a făcut anumite afirmații care m-au enervat. Oamenii chiar sunt pioni.”

Dincolo de tensiune de la muncă și faptul că lucrau mult, cei doi au mai fost afectați și de două decesuri în familie, faptul că erau într-un loc străin.

”Am făcut, din punctul meu de vedere, tot posibilul pentru o familia.”, a mai punctat Anamaria la Mireasa Confesiuni, care a mai zis că a fost dezamagită de felul în care relația lor s-a terminat.

”Nu cred că a fost vorba de înșelat”, a mai subliniat fosta concurentă de la Mireasa sezon 3. Anamaria a spus că ei doi erau într-o pauză când Bogdan s-a întors în România și a început să posteze pe Tiktok de parcă era singur. Întregul interviu e AICI.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Ce relație există între Larisa și Robert. Băiatul a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce s-au sărutat la party

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa sezon 3. Alin Georgescu și Cosmina s-au căsătorit! Primele imagini cu cei doi de la starea civilă... De la ce ore se va difuza show-ul Mireasa. Sezonul 6 va debuta într-o locaţie superbă din Turcia, din 29 august, la Ante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x