Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Ce relație este între Alina și Ionuț, după ieșirea din emisiunea Mireasa: "Mergem la munte"

Noi detalii ies la iveală după încheierea emisiunii Mireasă! Alina şi Ionuţ au făcut în casă echipa bună la "comentat", dar fac echipă bună și în afar emisiunii, căci încă păstrează legătura. Cei doi stau față în față și își spun tot ce nu au reușit în timpul competiției. Ce relație este acum între ei.

Mireasa sezon 3. Ce relație este între Alina și Ionuț, după  ieșirea din emisiunea Mireasa: "Mergem la munte" Galerie
Noi detalii ies la iveală după încheierea emisiunii Mireasă! Alina şi Ionuţ au făcut în casă echipa bună la "comentat", dar fac echipă bună și în afar emisiunii, căci încă păstrează legătura. Cei doi stau față în față și își spun tot ce nu au reușit în timpul competiției. Ce relație este acum între ei. | Mireasa

Alina și Ionuț au fost invitați la emisiunea de la Antena Stars, moderată de Andrei Ștefănescu. Prezentatorul TV a fost foarte curios să afle ce relație este între cei doi, după ce aflat de la ei că păstrează legătura.

Tânăra care nu și-a găsit jumătatea în cadrul emisiunii Mireasa este plecată acum în Italia, motiv pentru care a intrat în cadrul emisiunii prin Skype. Alina a mărturisit că încă ține legătura cu Ionuț, băiatul confirmând că cei doi vorbesc des.

Ce relație este între Alina și Ionuț: "Noi am organizat să mergem la munte"

Andrei Ștefănescu i-a întrebat direct pe cei doi, dacă s-a înfiripat ceva între ei: “Între voi doi ce se întâmplă? Că mi se pare că v-ați sudat destul de tare în această emisiune, ați vorbi, deși ați ieșit singuri, iarăși un semn de întrebare. Niciunul nu și-a făcut nicio prietenă sau prieten. Acum știu că vorbiți în continuare și Alina a spus că va veni în România, din Italia, special pentru a se vedea cu Ionuț”.

Ionuț a fost galant și a răspuns el primul: “Eu și cu Alina am păstra o legătură frumoasă atât afară, cât și în casă. Păstrăm legătura în continuare, adică, na, vorbim”.

Alina a lămurit situația mai bine: “Între noi s-a legat o prietenie pentru că eu întotdeauna am simțit să-l protejeze pe Ionuț, considerându-l ca un frate mai mic”.

Citește și: Când începe „Mireasa – Capriciile Iubirii” și ce rol va avea Ion Șaulescu în emisiune

Andrei Ștefănescu a intervenit imediat: “Eee, hai, lasă-mă cu asta cu fratele mai mic! Ce nevoie aveai tu de frate mai mic. Uite eu vă întreb altceva (...) dacă ați trece peste momentul ăsta, v-ați vedea într-o relație?”.

Ionuț a fost cât se poate de sincer: “Eu nu pot să spun nu. Vom vedea ce va urma. După cum a spus și Alina, vrea să vină în România. Ne-am gândit oarecum să mergem undeva împreună”, spune acesta.

Citește și: Mireasa sezon 3. Maria Roman vorbește despre motivul real al divorțului de Liviu Olteanu. Ce a dus la despărțire

“Mă bucur că vin în România, noi am organizat să mergem la munte așa cum am stabilit, cu Ela și Petrică. Mergem în calitate de prieteni”.

Întrebată dacă ar spune “nu” unei relații cu Ionuț, Alina a zis: “Asta se va vedea”.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Ana și Alex au plecat din București. Spre ce destinație se îndreaptă cei doi foști concurenți Mireasa

Când începe „Mireasa – Capriciile Iubirii” și ce rol va avea Ion Șaulescu în emisiune... Mireasa sezon 3. La două zile după ce a explicat motivele divorțului de Liviu, Maria s-a pozat în compania unui domn mis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x