Antena Căutare

Mireasa sezon 3. La două zile după ce a explicat motivele divorțului de Liviu, Maria s-a pozat în compania unui domn misterios

După ce a apărut în direct la TV și a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de Liviu, Maria s-a pozat în compania unui bărbat misterios. Acesta îl ține de mână în mașină, în timp ce pe fundal rulează o melodie de dragoste.

colaj de fotografii cu maria si liviu castigatorii sezonului 3 mireasa Galerie
După ce a apărut în direct la TV și a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de Liviu, Maria s-a pozat în compania unui bărbat misterios. Acesta îl ține de mână în mașină, în timp ce pe fundal rulează o melodie de dragoste. | Mireasa

UPDATE: Au circulat informații cum că Maria ar fi avut un partener înainte de divorț, iar acest lucru a dus la separare. Iată explicația Mariei: “Mai puteți să scrieți prostii? Am tot dreptul să ies cu cine vreau, asta nu înseamnă că această persoană a existat înainte de divorț. Eu am fost mereu o persoană sinceră și îmi asum ce fac și ce spun pentru că pot demonstra, așa cp nu vă mai faceți filme cu că o altă persoană a fost motivul”.

Maria Roman, câștigătoarea premiului de 40.000 de euro, alături de Liviu, în sezonul 3 Mireasa, s-a fotografiat în prezența unui bărbat, într-o ipostază tandră, la doar două zile după declarațiile dureroase despre motivele care au stat la baza despărțirii de bărbatul pe care l-a crezut al său pentru tot restul vieții.

Maria Roman, de mână cu altcineva după declarațiile privind divorțul

După cinci luni de căsnicie, Maria și Liviu au decis să o ia pe drumuri separate din cauza neînțelegerilor, care dacă la început erau minore, mai târziu au devenit de netrecut cu vederea, conform declarațiilor sale.

Tânăra a spus că relația lor nu a mai funcționat de când au plecat în luna august, în vacanță. De acolo certurile au devenit mari, jignirile au curs de la unul către celălalt, dezinteresul față de relație s-a accentuat, el nu o mai vedea frumoasă, iar faptul că Maria nu avea cheia de la casa în care locuia cu Liviu a pus-o tot mai mult pe gânduri.Cei doi au pus punct și Maria l-a acuzat pe Liviu de manipulare în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Maria Roman s-a fotografiat de mână cu un bărbat

După separarea dureroasă, Maria a spus că s-a vindecat și vede mult mai clar lucrurile acum, crede că a fost “naivă și prostuță” când a trecut cu vederea acasă ceea ce în emisiunea Mireasa îi reproșa mereu iubitului ei.

Acesta a trecut prin transformări vizibile. Și-a făcut augmentare mamară, a intervenit estetic la nivelul nasului și pare că și-a mărit buzele. Însă nu doar astea sunt singurele schimbări, acesta pare că strânge în brațe și pe altcineva, cel puțin asta a dat de înțeles postarea în care apare alături de alt bărbat pe care îl ține de mână.

Detaliile nu se cunosc, dar susținătorii sunt cu ochii în patru pentru a afla dacă preferata lor deja și-a găsit liniștea lângă altcineva.

Maria: “Am ajuns să ne jignim foarte mult / Îmi spunea că sunt urâtă / Nu aveam cheie de la casă”

Acesta povestește că au ajuns să își vorbească foarte urât cu Liviu din cauza neînțelegerilor, el stătea foarte mult pe telefon și Paula Chirilă a dedus că acesta vorbea cu femei, chiar dacă Maria a fost mai rezervată, a dat de înțeles asta cu un zâmbet.

“Mă scotea mereu vinovată, orice făcea nu era bine. Dacă ajungi să-i spui unei persoane “Te iubesc”, dar În același timp îi spui “Ești urâtă! Nu vezi că nu te mai vrea nimeni?”, cred că voia să-mi implanteze în creier că eu nu sunt bună de nimic și să poată el să mă manipuleze, să mă țină sub papuc. E foarte greu psihic, am dus o luptă…”, spune Maria, în emisiunea de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 3. Ce relație este între Alina și Ionuț, după ieșirea din emisiunea Mireasa: "Mergem la munte"

De asemena, una dintre chestiunile considerate grave atât de prezentator, cât și de cei moderatori din emisiune este situația povestită de Maria legată de faptul că Liviu nu îi dădea ei cheie de la casă. Ambii împărțeau cheia lui.

Citește și: Când începe „Mireasa – Capriciile Iubirii” și ce rol va avea Ion Șaulescu în emisiune

După o perioadă în care cei doi au stat la Maramureș, în vila Mariei, s-au mutat la Liviu. Ei bine, Liviu nu i-ar fi dat acesteia cheia de la casă și când soția lui îi cerea, acesta evita mereu și spunea: "Vedem!".

Mireasa sezon 3. Ce relație este între Alina și Ionuț, după ieșirea din emisiunea Mireasa: "Mergem la munte"... Mireasa 2021, sezonul 4. Ce se întâmplă cu Maria și Marius acum. Cei doi au vorbit deschis despre căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x