Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Imagini cu Andrei și doamna Laura din momentul plecării din competiție. Ce i-a spus băiatul Ingăi

Andrei a părăsit casa Mireasa în urma galei de pe 2 decembrie 2022, când a pierdut cursa pentru eliminare în favoarea lui George. Tânărul nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a îmbrățișat fosta iubită.

Colaj cu Inga și Andrei Galerie
Inga și-a condus fostul iubit până la poartă. Cei doi au mers de mână, s-au îmbrățișat, iar Andrei a sărutat-o pe Inga la plecarea din competiția Mireasa | Antena 1

Deși sunt despărțiți, Inga și Andrei au avut gesturi tandre înainte ca tânărul să plece din casa Mireasa. „Piticule, te aștept afară!”, i-a spus Andrei Ingăi. Atât Andrei cât și doamna Laura au fost îmbrățișți de toți concurenții de la Mireasa.

Inga și-a condus fostul iubit până la poartă. Cei doi au mers de mână, s-au îmbrățișat, iar tânărul a sărutat-o pe Inga la plecare.

Citește și: Mireasa sezon 6, 1 decembrie 2022. Inga și Andrei au ieșit la o întâlnire, deși sunt despărțiți

Ce a spus Inga despre Andrei la Mireasa: Capriciile Iubirii, după ce tânărul a fost eliminat din competiție

„Îmi este greu să accept faptul că Andrei pleacă din emisiune. Îmi este foarte greu pentru că am sentimente față de el. Dacă ar fi să aleg cu sufletul ar fi cu totul altfel”, a spus Inga la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Înainte de a afla rezultatul cursei, Andrei și doamna Laura au spus că ar vrea să plece acasă, în timp ce doamna Gică a spus că George își dorește să ajungă în finală și n-ar vrea să părăsească acum competiția.

„Băiatul votat în proporție de 62,18% ca să părăsească emisiunea Mireasa este Andrei”, a spus Simona Gherghe.

„Am presimțit. Mi-am făcut și bagajul. Vă mulțumesc tuturor. Final fericit cred că o să fie afară. O să vin în finală”, a spus Andrei.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. (exceptând perioada 28 noiembrie- 1 decembrie 2022, când show-ul se vede doar de la 14:00 la 16:00)

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", a spus Simona Gherghe la începutul sezonului 6.

Marea finală a sezonului 6 se va desfășura pe data de 23 decembrie 2022.

Mireasa sezon 6. Miruna a rupt logodna cu Cosmin și nu-și mai dorește relația: ”Nu-l iubesc îndeajuns cât să continui”... Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra Ghioca s-a afișat alături de noul său iubit, la 5 luni de la confirmarea despărțirii de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x