Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Cu cine se relaxează Ana la Monaco după despărțirea de Daniel. Tânăra a apărut zâmbind din nou

Ana, fosta conucurentă a sezonului 8 Mireasa, se relaxează la Monaco, la aproximativ 2 luni de când ea și Daniel nu mai formează un cuplu. Tânăra s-a pozat zâmbind, spre încântarea fanilor emisiunii.

Galerie
Ana, fosta concurentă Mireasa, se relaxează la Monao alături de prietenele ei | Antena 1

Cei care au plăcut-o și susținut-o pe Ana în cadrul sezonului 8 Mireasa se bucură că tânăra zâmbește din nou. Fosta parteneră a lui Daniel a publicat pe rețelele soiale imagini din Monaco. Tânăra s-a bucurat să peteacă timp cu prietenele ei.

Ana a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare foarte zâmbitoare alături de o altă tânără. „Reunite”, a scris fosta concurentă Mireasa în dreptul imaginii.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ce a publicat Ana, la o lună de la confirmarea despărțirii de Daniel. Fata a fost tăcută în ultimul timp

Cum se distrează Ana în Monaco, la aproximativ 2 luni de la despărțirea de Daniel

Articolul continuă după reclamă

După despărțirea de Daniel, Ana a fost tăcută pe rețelele sociale, însă acum fata a redevenit activă și le arată susținătorilor cum își petrece vacanța.

Fata a fost tăcută în online, iar într-o apariție televizată la XNS s-a arătat afectată de despărțirea de soțul ei. Daniel a șters pozele de cuplu imediat ce a decis despărțirea, însă Ana a stat mai mult timp cu mulțimea de poze de cuplu, însă acum a decis să renunțe și ea la acele imagini.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Ana, prima reacție după ce Daniel a confirmat despărțirea: „Nu am căzut de acord”. Ce acuzații îi aduce

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ana și Daniel din sezonul 8 Mireasa s-au despărțit

„Voi explica situația dintre mine și Daniel. Noi nu am căzut de acord cu această decizie. Ba chiar, el i-a mulțumit mamei mele că a venit în Dubai și că l-a ajutat să crească aripi, să treacă peste orice obstacol care ne-a venit în cale. Însă, după scurt timp dintr-odată a luat decizia să plece. Eu am încercat să-i subliniez că suntem o familie și trebuie să luptăm împreună mereu și să nu renunțăm orice ar fi. I-am adresat un exemplu dacă ar interveni ceva de sănătate. M-ar părăsi doar fiincă este greu? Când iubești necondiționat, nu există probleme, doar soluții.

Odată ce am terminat procesul de soluționare a vizei mele, când am venit în Dubai, care se lungise din cauza perioadei de Ramadam, l-a sponsorizat și pe el cu viza de soț. La scurt timp după ce am observat că afacere cu tricourile nu functiona conform așteptărilor, l-am ajutat pe Daniel să-și reclădească CV-ul și am început să reaplic pentru job-uri în numele lui. Am reușit să îi obținem un job, așa că nu ar mai fi existat probleme de ordin financiar la mijloc. Iar până atunci, ne descurcam destul de ok, stăteam în apartamentul meu, nu era chirie de plătit. Cred că ați observat și pe rețelele noastre de socializare postările noastre de la anumite restaurante la care mergeam cu Daniel, pentru că deja eram influencer în Duabi, pe lângă job-ul meu. Din păcate, a decis să plece, lăsând și acest job în urmă după doar 4 zile, precum și toate planurile noastre.

Mireasa sezonul 7. Cum comentează Mihai zvonurile că el și Hatice s-au despărțit. Ce spune despre presupusul divorț... Mireasa sezon 10. Stelian a încălcat regulamentul și a fost penalizat. Ce amendă a primit. Băiatul a mers imediat la cam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x