Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 29 august 2022. Fetele și-au ales partenerii pentru primele date-uri printr-o modalitate inedită. Ce au decis

În cea de-a doua parte a primului episod din Mireasa sezonul 6, fetele și-au ales deja și partenerii pentru primele date-uri.

Mireasa Sezonul 6, 29 august 2022. Fetele și-au ales partenerii pentru primele date-uri printr-o modalitate inedită. Ce au decis Galerie
Simona Gherghe a făcut anunțul pe care îl așteptau toți concurenții în legătură cu primele întîlniri. Fetele au luat hotărârile. | Antena 1

Miresa sezonul 6 a venit cu o mulțime de surprize atât pentru telespectatori, cât și pentru protagoniști, După ce concurenții acestui sezon s-au prezentat, fetele au luat și primele hotărâri.

În curând, fetele și băieții din concurs vor avea primele date-uri, iar modul prin care și-au ales partenerii a fost cu totul inedit. Pentru prima dată în show-ul matrimonial, alegerile nu au mai fost făcute pe bază de culori sau alte joculețe, ci fetele au decis în funcție de mamele băieților.

Citește și: Cine este Cosmin Munteanu de la Mireasa, sezonul 6. Părinții săi au divorțat când avea numai 2 ani

Fetele au ales primele date-uri de la Mireasa sezonul 6. Pe ce criterii au luat decizia

După ce au urmărit mesajele pe care le-au trimis mamele, fetele au ales băiatul cu care vor să meargă la date. Întâlnirile vor fi pe nevăzute, iar concurentele au luat deciziile în funcție de criteriile personale și de ce li se pare că au în comun cu băieții.

Inga l-a ales pe Giorgio, după ce a văzut mesajul trimis de mama Elena

Elena, mama lui Giorgio a convins-o pe Iuga că băiatul ei este ceea ce caută, cel puțin deocamdată. Ea a dezvăluit că își doresc să revină în țară și acesta este motivul pentru care au ales să participe la emisiunea Mireasa.

Pentru fiul său, mama își dorește o fată sinceră și iubitoare și este dispusă să o invețe tot ce trebuie.

„Am ales-o doamna Elena. Consider că am ceva în comun cu fiul ei și după descrierea ei”, a mărturisit concurenta de peste Prut. „Și faptul că l-a descris foarte frumos”, a mai spus ea.

Miruna va avea o întâlnire pe nevăzute cu Valentin

Doamna Paula este însoțitoarea lui Valentin și consideră că se va integra foarte bine în Casa Mireasa, alături de Valentin. Ea a convins-o și pe Miruna să îi aleagă pe băiatul ei la primul date.

„Alegerea mea este doamna Paula pentru că Valentin a spus că iubește copiii. Deci, avem din start ceva în comun”, a mărturisit concurenta de la Mireasa sezonul 6. De asemenea, spune că a făcut algerea și emoțional, pentru că mama concurentului seamănă foarte bine cu bunicile ei.

Mama lui Viorel a convins-o pe Adina să îl aleagă pe fiul ei pentru întâlnirea pe nevăzute

Doamna Rodica, mama lui Viorel a transmis un mesaj emoționant despre fiul său, deși nu -a putut însoți în Casa Mireasa. Ea se bazează pe fiul ei pentru că este un bărbat adevărat, detaliu ce a convins-o pe Adina să îl aleagă.

Concurenta de la Mireasa sezonul 6 a mai mărtuirisit că l-a ales și pentru că știa că mama lui nu vine.

Roxana și Cosmin merg împreună la primul date

Doamna Adriana, mama lui Cosmin, a avut un mesaj special pentru fetele din casă. „Cred că am cel mai fermecător băiat din competiție. Spun acest lucru pentru că fetele roiesc în jurul lui, care, deși mai mic de vârstă, are atitudinea unui bărbat sigur pe el”, a spus aceasta.

Roxana a fost cucerită de cuvintele frumoase ale mamei concurentului de la sezonul 6 și l-a ales pe Cosmin pentru prima întâlnire din concurs.

Doamna Ecaterina, bunica lui Paul a cucerit-o din prima clipă pe Denisa

Doamna Ecaterina, bunica lui Paul, a avut un mesaj special pentru fetele din casă. „Nu a avut noroc cu prima căsătorie și la începutul acestui an, soția lui a vrut să divorțeze fără nicio explicație. Nepotul meu nu poate să facă rău, este prea bun”, a spus aceasta.

Relația bunicii cu nepotul ei a cucerit-o pe Denisa și astfel, și-a ales partenerul pentru întâlnirea pe nevăzute.

Gabriela va avea o întâlnire pe nevăzute cu Andrei

Pentru că mama lui Andrei nu poate veni în Casa Mireasa, cea care îi va fi alături în găsirea sufletului pereche este o prietenă foarte bună de familie a acestuia.

Doamna Laura, însoțitoarea lui Andrei, a avut un mesaj special pentru fetele din casă. „Îl cunosc de când era mic, l-am văzut crescând. Andrei este un artist, este creativ și foarte energic. El a mai fost căsătorit. Este un bărbat complex”, a spus aceasta.

Citește și: Cine este Ana-Maria Ciornei de la Mireasa sezonul 6. A mai fost căsătorită și are un copil. „Mi-am pierdut încrederea în bărbați”

Ana și Raluca, întâlnire pe nevăzute cu George

Alegerea partenerului de la prima întâlnire, prin intermediul mesajelor mamelor a adus și o situație neașteptată. Pentru prima dată, mama unui concurent a convins două fete că el este alegerea potrivită.

„Caut o femeie deșteaptă, frumoasă și fidelă pentru băiatul meu. În urmă cu un an George a fost pe punctul de a se căsătorii, dar totul s-a sfârșit înainte cu câteva luni de nuntă. Au decis împreună că așa este mai bine...”, a spus aceasta.

Datorită mamei sale, doamna Gica, George va merge la întâlnire și cu Ana, dar și cu Raluca.

Damaris și Sebaidin merg împreună la primul date pe nevăzute

Doamna Dorina, mama lui Sebaidin, a avut un mesaj special pentru fetele din casă. „Este un băiat cu inimă bună și singurul din familia noastră mare care a terminat o facultate și este învățător. Sunt mândră de el”, a spus aceasta.

Cuvintele frumoase ale mamei lui Sebaidin au convins-o pe Damaris că târărul învățător e alegerea perfectă, cel puțin, pentru primul date.

Cine este Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Tânăra a găsit puterea să zâmbească după dramele pe care le-a avut... Mireasa sezonul 3. Maria Roman și Liviu Olteanu, față în față după divorț. Care este adevăratul motiv al despărțirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x