Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Clasamentul publicului: Cine sunt Fata și Băiatul Săptămânii

Publicul a făcut primul clasament din sezoul 6 Mireasa. După o sesiune de vot au fost desemnați Fata și Băiatul Săptămânii. Simona Gherghe a anunțat primele preferințe ale publicului, în emisia live de pe 5 septembrie 2022.

Colaj cu Simona Gherghe, fetele și băieții  de la Mireasa Galerie
Primul clasament al publicului din sezonul 6 a fost anunțat. Fanii Mireasa au desmenat Fata și Băiatul Săptămânii | Antena 1

După o săptămână petrecută în Istanbul, concurenții Mireasa au venit în casa show-ului, iar publicul i-a urmărit atât pe Antena 1, cât și pe AntenaPlay. Fanii emisiunii și-au făcut o primă părere despre concurneți și au votat în număr mare.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Ce cred băieții despre fetele din casă. Pe cine plac și cu cine s-ar vedea în viitor

Astfel, Simona Gherghe i-a anunțat pe concurenți ce topuri s-au creat în urma votului publicului prin SMS, pe platforma mireasa.a1.ro și în aplicația Antena 1.

Clasamentul publicului Mireasa din 5 septembrie 2022. Cine sunt Fata și Băiatul Săptămânii

Fetele care se află în top au imunitate. Pe locul al treilea și cu imunitate este Damaris. Pe locul al doilea, cu imunitate este Raluca. Prima Mireasă a Săptămânii este Gabriela.

Pe locul al treilea la băieți este George. Pe locul al doilea îl găsim pe Sebaidin. Băiatul Săptămânii, desemnat pe 5 septembrie 2022 de public, este Valentin.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Fetele și-au spus primele impresii despre băieți. De ce tineri sunt atrase concurentele

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Fetele și-au spus primele impresii despre băieți. De ce tineri sunt atrase concure... Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Mamele și însoțitoarele au intrat în competiție. Cine a fost desemnată Mama Săptăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x