Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Fetele și-au spus primele impresii despre băieți. De ce tineri sunt atrase concurentele

Concurentele de la Mireasa au fost întrebate în emisia live de pe 5 septembrie 2022 de la Mireasa de ce băieți se simt atrase.

Colaj cu Simona Gherghe și fetele de la Mireasa Galerie
Concurentele de la Mireasa, sezon 6, au împărtășit primele impresii despre băieți | Antena 1

După ce băieții au spus pe cine plac, a venit și rândul fetelor să poarte o discuție cu Simona Gherghe, prin care au mărturisit ce preferințe au. Unele dintre fete s-au declarat nemulțumite de diferențele de vârstă dintre ele și băieți, altele au pus clar ochii pe cineva, iar altele așteaptă să cunoască mentalități, dincolo de aspecte fizice.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Concurenții s-au instalat în casa „Mireasa”. Cum s-au acomodat

Înainte de emisia live, fetele au purtat discuții deschise despre băieți. Viorel a fost luat în colimator de Raluca. Concurentei nu îi convine că tănărul a spus că a avut două relații în același timp: „Se lăuda că a avut două relații în paralel!”, au spus fetele.

Ce băieți plac fetele de la Mireasa, sezonul 6. Primele impresii

Simona Gherghe le-a îndemnat pe fete să spună pe cine plac.

Adina îi place pe Valentin și pe Viorel. Totuși, tânăra a spus că nu știe dacă o să-și găsească pe cineva în competiție, având în vedere că pare că tinerii s-au speriat de modul ei expansiv de a fi.

Roxana îl place pe Cosmin.

Raluca nu crede că s-ar potrivi cu nimeni din cauza vârstei. Simpatici i se par Valentin, Viorel, Sebaidin, din punct de vedere fizic.

Denisa nu place pe nimeni în mod special, dar așteaptă să-i mai cunoască pe băieți.

Damaris îl place pe Sebaidin.

Inga a spus că-l plăcea pe Viorel, însă s-a declarat dezamăgită de comentariile băiețior la adresa ei: „Au spus că nu mă încadrez în formatul emisiunii”.

Gabriela a spus că-l place fizic pe Valentin.

Miruna e atrasă cel mai mult de Cosmin.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și-a schimbat viața după competiția Mireasa: "Nu am timp de dragoste!"

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Ce cred băieții despre fetele din casă. Pe cine plac și cu cine s-ar vedea în viit... Mireasa Sezonul 6, 5 septembrie 2022. Clasamentul publicului: Cine sunt Fata și Băiatul Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x