Antena Căutare

Mireasa sezonul 6. Miruna și Cosmin, vestea neașteptată pe care le-au dat-o fanilor. Ce se pregătesc să facă și ce planuri au

Miruna și Cosmin au făcut un anunț pe rețelele de socializare cu privire la planurile lor de viitor. Iată ce au de gând să facă aceștia.

Mireasa sezonul 6. Miruna și Cosmin, vestea neașteptată pe care le-au dat-o fanilor. Ce se pregătesc să facă și ce planuri au Galerie
Miruna și Cosmin, vestea neașteptată pe care le-au dat-o fanilor. Ce se pregătesc să facă și ce planuri au | Antena 1

Miruna de la Mireasa a fost întrebată constant de fani de ce nu este atât de activă precum s-ar fi așteptat ei, iar răspunsul pe care ea l-a pe rețelele de socializare a surprins pe toată lumea. Iată ce planuri au ei de viitor și cum se organizează.

Miruna și Cosmin de la Mireasa au planuri mari. Cei doi mari câștigători ai sezonului au răspuns la toate întrebările

Iată că, Miruna și Cosmin nu stau degeaba și sunt în focuri de căutări de chirie. Cei doi merg foarte des să vizioneze apartamente în care să se mute și să locuiască împreună, iar pe lângă acest lucru, cei doi au organizat și o escapadă la munte pentru a se distra.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Miruna a făcut un apel la susținători: „Vă rog să nu dați curs”. Ce i s-a întâmplat soției lui Cosmin

„Ne cerem scuze că nu suntem activi și nu răspundem la mesaje, însă căutăm chirie și suntem pe drumuri! Cum ne liniștim cu mutarea, vom răspunde și vom face și un live! Probabil pe 8 ianuarie când vom pleca la munte!”, a scris Miruna pe rețelele de socializare.

Cei doi par să aibă planuri foarte mari împreună și se gândesc la lucruri mărețe. Însă acest lucru nu-i face să nu-și dorească să meargă într-o vacanță la munte pentru a se relaxa după toate drumurile făcute pentru a-și găsi o locuință.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Unde au plecat Miruna și Cosmin, după Finala sezonului 6 Mireasa. Cei doi au luat-o și pe doamna Adriana

Cum a decurs povestea de dragoste dintre Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6

Miruna și Cosmin au pășit în casa Mireasa sezon 6 cu gândul să se căsătorească. Tânăra dorea pe cineva cu care să formeze o familie și nu era deranjată de diferența de vârstă dacă era de maxim doi ani.

La fel și Cosmin, ar fi acceptat o iubită cu doi ani mai mare, brunetă, cu ochii căprui. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și iată că, la patru luni de la acel moment, ambii sunt îndrăgostiți nebunește unul de altul, în ciuda faptului că Miruna e mai mare cu cinci ani și nici alte aspecte nu se potrivesc cu dorințele lor de la începutul acestei experiențe.

Povestea lor de dragoste a început timid, cu tânărul Cosmin care a tatonat terenul, însă nu era foarte incisiv, lucru pe care Miruna l-a taxat.

Nu a durat mult și apropierea dintre ei devenea tot mai mare, la fel și sentimentele. Susținuți de doamna Adriana, cei doi au format rapid un cuplu.

Nu avea să fie totul roz, deși majoritatea tensiunilor aveau legătură cu influența din afara cuplului lor. Părinții Mirunei s-au arătat împotriva perechii și au susținut că planurile lor de viitor nu coincid, având în vedere diferența de vârstă și faptul că băiatul dorea să plece în Anglia la studii.

Timpul a trecut și relația lor s-a sudat. Înainte cu o lună de finalul competiției, cei doi s-au logodit la Londra, orașul care le va fi casă începând cu toamna viitoare.

Totuși, la scurt timp avea să aibă loc o ruptură la care nimeni nu se aștepta. În urma unei intervenții telefonice a tatălui fetei, care a transmis că familia lui Cosmin nu o place pe Miruna, ea a decis să rupă logodna. A urmat discuții tensionate cu doamna Adriana, însă lucrurile s-au așezat în cele din urmă.

Felul în care Cosmin a reușit să gestioneze situațiile tensionate din cuplul lor a reușit să-i cucerească și pe părinții Mirunei, care i-au apreciat maturitatea.

Mireasa, sezonul 5. Nora s-a pozat într-o ipostază senzuală. Cum a apărut pe rețelele de socializare aceasta... Mireasa sezon 5. Yana, cea mai îndrăzneață imagine de până acum. Cum s-a pozat pe internet fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x